Şimdi Ara

70 Full PVP ve PVE epic Warlock account

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    2.5 senedenberi bil fiil oynadığım artık duygusal bağ geliştirdiğim warlock karakterimi satmak istiyorum.
    evlenmek üzereyim ve oyundan da bayağı bir sıkıldım.

server : ahn'qiraj
    EU server
    nick : ineedcorpses (saygı duyulan tırsılan bir chardır kendisi :) )
    mount : 2 adet NetherDrake (onyx ve veridian)
    talent : demo

pvp set
    S3 = 3 parça eşya (head,chest,gloves)
    geri kalan herşey gladiator ve vindicator set.
    buffsız 14500 hp 409 resillience 1100 shadowdmg mevcut (felarmorla birlikte)
    tüm gemler enchantlar tamamdır. en iyisindendir.
    Önemli not : hiç bir char ile duellerden korkmayın. netherdrake alırken verilen commanders badge isimli trinket her 2 sn de 600 dmg veren bir netherdrake summon ediyor.
    1 dk kadar canlı kalıyor ve dmg ile ölmüyor. (öldüğünü görmedim) bu drake i aldığımdan beri 2 3 kişiye hiç tasasız, korkusuz dalabiliyorum.

pve set : t4 4 parça var frozen shadoweave set var geri kalan parçaların hepsi epic. blue item yok. hepside sağlam epicler.
    toplamda 1250 spelldmg ı geçiyor buffsız.trinketler ve bufflarla 1800 spelldmgdan fazla gördüğümü biliyorum.
    203 spelldmg ve 170 spelldmg veren 2 adet trinket var her 2 dk da bir 40 sn cok feci yüksek shadowupla oynuyorsunuz.
    (1600+ selfbuffed)
    bu settede tüm gemler enchantlar tamamdır. en iyisindendir.
    ben yabancı guildde oynuyordum. satmaya karar verince muhabbet için kara ve za yapan bir turk guildine girdim. muhabbetleri cok guzel oldgundan satmayı 3 4 aydır sallıyorum.

shadoweave tailor 375 ,alchemy 300 , first aid 375 şu anda
    500 gold var üstünde ama charın paraya ihtiyacı yok. herşeyi tam.

çok özenerek oynadığım bir karakter.
    cdleri orjinal hepsini vereceğim kargo ile.
    fiyat teklifleriniz için bekliyorum.
    Nette baktığımda 750 -1000 euro gibi ücretler var eş gearlı karakterler için.
    bizim ülkemizdeki alım gücü bu kadar değildir tabiki.
    bu yüzden teklif yaparken rahat olun.
    tekliften kaçınmayın.

önemli not : tekliflerinizi murat.cosar@turkcell.com.tr adresine mail yolu ile yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GorgoratH -- 8 Ocak 2008; 20:36:08 >

• merhaba tekrar,
    beğendiğine sevindim.
    evet çok ciddi emek var. :)

yazmadığım bilgiler varmış yeni farkettim: exalted olmadığı faction yok gibi. bi scryersa exalted değil aklımda o kalmış. scryersda mystic olan enchantı yapabiliyor.
    bayağı bir badge var 40 kadar üstünde.
    badgeler ile alınan lock için önemli olan tüm gear zaten inventoryde duruyor.
    diğer bilgileri sizde armoryden kontrol edebilirsiniz.

satma işlemini istanbul içi yada dışı farketmez telefondada yüzyüzede yapabiliriz.
    dolandırıcılık yapmak gibi bir niyetim yok ihtiyacımda yok:)
    gizli soruyu parayı teslim alır almaz vereceğim. telefonda yada yüzyüze hatta laptop yanımızda yeni sahibi oynarken bile satış yapabiliriz.
    sorun değil :)

not : satmazsam nişanlım beni topa tutacak :)

Üst konu var neden oraya değil de buraya yeni konu açıyorsun?Bunu yazmak bile sana prim veriyor ama neyse...

Bir de bu bölüm genelde oyunu bilen adamların takip ettiği bir bölüm...Niye reklam için sallayıp komik duruma düşüyorsunuz anlamıyorum...Örnek vereyim bir tane, trinketinden çıkan netherdrake,her 2 saniyede 600 damage yapan 1 dakika duran netherdrake,bu 1 dakika içinde 18000 damage yapar... :/ daldığın 2-3 kişi kaç level felan filan komik cidden...

Armory verip,armoryde gözükmeyen gear vs bilgileri belirtmeniz yeterli bence...

Fiyata gelirsek 700-1000 euro :) , şu an için armoryyi açamıyorum ama sezon 3den once bundan iyi olan karakterlerin çok daha ucuza gittiğini gördüm...Nette baktığın yabancı sitelerden ver o fiyatı veren olursa,hatta daha üstün gearlı warlockumu ben vereyim o fiyata...

Bir de eğer bu topici eşya karakter pazarı bölümüne açsaydın girip bu yorumları yapmazdım ama yoruma açık bölüme yazmışsın...

• quote:

Orjinalden alıntı: fakenick762

Söylemek istediğim şeyler var;

Üst konu var neden oraya değil de buraya yeni konu açıyorsun?Bunu yazmak bile sana prim veriyor ama neyse...

Bir de bu bölüm genelde oyunu bilen adamların takip ettiği bir bölüm...Niye reklam için sallayıp komik duruma düşüyorsunuz anlamıyorum...Örnek vereyim bir tane, trinketinden çıkan netherdrake,her 2 saniyede 600 damage yapan 1 dakika duran netherdrake,bu 1 dakika içinde 18000 damage yapar... :/ daldığın 2-3 kişi kaç level felan filan komik cidden...

Fiyata gelirsek 700-1000 euro :) , şu an için armoryyi açamıyorum ama sezon 3den once bundan iyi olan karakterlerin çok daha ucuza gittiğini gördüm...Nette baktığın yabancı sitelerden ver o fiyatı veren olursa,hatta daha üstün gearlı warlockumu ben vereyim o fiyata...

Bir de eğer bu topici eşya karakter pazarı bölümüne açsaydın girip bu yorumları yapmazdım ama yoruma açık bölüme yazmışsın...

- The little dragon lasts exactly 40 seconds.
    - He attacks with "Arcane Bolt" which hits average for 520 arcane damage.
    - Since he got only ~3.2k Mana he does 6 or 7 bolts. Anyway... melee for 150 (~300 crit)
    Dragon also has something like 5500 HP.

Demin wowheade girdim ve commentlerde bunlar yazıyo, ama senin üslubun megaloman bir üslup, adamı sırf senle eşit arena gearlı ki repleri epic mountu ve tier 4 leriyle belkide daha iyi diye tutarsızca eleştiriyorsun, eğer biraz araştırsaydın adamın yaptığı hatayı farkedip eşya ve karakter pazarı bölümüne post attığını görecektin, yeni üye olmuş görüldüğü üzere foruma ve heralde direk forum kurallarını okumucak, bilmiyorum yazılarını beğenirdim senin ama bu cevabını saygızısca buldum ve verdiğin cevaba karşı öfkelendim, düzgün uyarabilirdin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batu0792 -- 8 Ocak 2008; 23:08:45 >

• Konuyu nereye açtığı önemli değilde,bana da sanki fiyat biraz pahalı gibi geldi,ama sonuçta kişi emek harcamış, emeğinin fiyatınıda kendi belirler tabiki o ayrı...
  • Ee sonuç ne batu? 2 saniyede 600 vuruyor,1 dakika duruyor diyen ben değilim arkadaş...Ben sadece hesabını yaptım dediğin gibi olsa şöyle olurdu diye...Bir de o trinketin arenada kullanılamadığını belirtmeyi unutmuşum....

Bir de ben hiç armory linkimi verdiğimi hatırlamıyorum,sen benim gearımı nereden biliyorsun o var...(Ki eşit demişsin,anlayan bir adam eşit demez benim ve bu arkadaşın pvp gearına)

Trinketler açıkken damage up veren kimseye rastlamadım daha önce ne diyeyim,bir tek benmiyim böyle şeylerin garip olduğunu düşünen,bu cümleyi gereksiz bulan "Önemli not : hiç bir char ile duellerden korkmayın. netherdrake alırken verilen commanders badge isimli trinket her 2 sn de 600 dmg veren bir netherdrake summon ediyor. " Önemli not :)

Üslubuma gelince adamına göre değişir,bazı postlardaki bazı cümleler senin gıcıkına gider senin üslubun değişir,bazıları da benim...Nasıl bir üslup kullandığım kimseyi ilgilendirmez hakaret etmedikçe."Site üslupçusu" diye bir logo görmüyorum isminin altında?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adam o parayı istememiş ki.. her türlü teklife de açıgım demiş.. daha ne? (yanlış yere açmış o ayrı )

Arkadas buraya acmıs cunku bos bir char değil demekki arada kayanamsını istememiş...
  • soledıgın fıyatlara ısveclı alıcı bulabılırsın yada herhangı bı ıskandınav ulkesınden alıcı bulursun dıye dusunuyorum manyak oluyo oraların genclerı ve genelde para sıkıntıları yok worldofwarcraft.markeedragon.com bu sıteyı de onerırım satmak ıcın paypal kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nymphea7 -- 9 Ocak 2008; 2:20:51 >

..blood never lies..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fakenick762

Söylemek istediğim şeyler var;

hakkaten haa..ne biçim bir üslubtur bu..arkadaş charını burda satmak istemiş belki kendince bir nedeni vardır..kimsin sen ki bu tarz bir konuşma yapıyorsun..Kraldan daha kralım der gibi..adam almış olamazmı 2-3 kişiyi aynı anda.Yani illa sen alamadın bunu hiç başaramadın diye bir başkasınında yapması mümkün değilmi ...Ne bu anlamadım alamaz cart curt gibi konuşma tarzları...

Arkadaşın charı iyi bir char..oda belki iyi bir paraya satılsın diye dikkatleri toplamak istemiş buraya ne bilsin senin gibi megolamanyak bir adamın dikkatini toplayacağını..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellock -- 9 Ocak 2008; 4:15:50 >

• Konuda adı geçen karakter, olması gereken topic altına eklenmiş görünüyor.
    Tartışmanın daha fazla uzamaması için...
    Knight: Yes. I can kill with a single word. I can hurl a ball of fire into the midst of my enemies. I rule a squadron of skeletal warriors, which can destroy by touch alone. I can raise a wall of ice to protect those i serve. The invisible is discernible to my eyes. Ordinary magic spells crumble in my presence.
    Wizard: ...
    Knight: But i bow in the presence of a master
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.