Bildirim
.:Strateji Oyunu Tutkunları:. (978 ÜYE!!!!!!!) (166. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: m@TR@x
RMTW VE MTW 2 HASTASIYIM YAW VE TABİKİM COMPANY ARKADAŞLAR BU ARADA COMPANY İ HAMACİDEN OYNAYA BİLİYORUZ O KONUDA SIKINTISI OLAN VARSA YARDIM EDERİM BÜYÜK İHTİMALLLE FORUMDADA YAZIYODUR AMA GENEDE SÖYLEYİM DEDİM
hocam hamachi gibi bi yer varya mtw 2 de ona girilmiyo cod istiyo nasıl yapılabilir hamachiden ben hamachi kurmayı bilmiyorum bi yardımcı olursan sevinirim_____________________________ Sınavlar dolayısıyla belirli bir süre forumdan uzak kalacağım herkese iyi forumlar.... -
hocam baya çok üye oldu ya hamachi den TW falan yapsak da ben hamachi kurmayı falan bilmiyorum bilen varsa anlatabilir pm den flnquote:
Orijinalden alıntı: volumebak123quote:
RMTW VE MTW 2 HASTASIYIM YAW VE TABİKİM COMPANY ARKADAŞLAR BU ARADA COMPANY İ HAMACİDEN OYNAYA BİLİYORUZ O KONUDA SIKINTISI OLAN VARSA YARDIM EDERİM BÜYÜK İHTİMALLLE FORUMDADA YAZIYODUR AMA GENEDE SÖYLEYİM DEDİM
hocam hamachi gibi bi yer varya mtw 2 de ona girilmiyo cod istiyo nasıl yapılabilir hamachiden ben hamachi kurmayı bilmiyorum bi yardımcı olursan sevinirim
Alıntıları Göster_____________________________ Sınavlar dolayısıyla belirli bir süre forumdan uzak kalacağım herkese iyi forumlar....
-
hamaciden MTW2 oynuyoz biz o kolay oluyodu bizde ama şimdi ek paket filan çıkartdıysa oyun biraz zor olabilir ama sen yinede arklarınla bi dene hamaciyi normal kuruyon ağ oluşturuyosun arkadaşlarında o ağa katılıyo hamacide daha oyunla bi alakası yok bu kısmın sonra oyuna giriyosun local bölümüne giriyo herkes bi kişi oyunu kuruyo server kısmında senin kurduğun oyn görünür zaten ona giriyo herkes işte ülke asker fln seçiyon oynuyon öyle
quote:
Orijinalden alıntı: volumebak123
quote:
hocam hamachi gibi bi yer varya mtw 2 de ona girilmiyo cod istiyo nasıl yapılabilir hamachiden ben hamachi kurmayı bilmiyorum bi yardımcı olursan sevinirim
-
quote:
hamaciden MTW2 oynuyoz biz o kolay oluyodu bizde ama şimdi ek paket filan çıkartdıysa oyun biraz zor olabilir ama sen yinede arklarınla bi dene hamaciyi normal kuruyon ağ oluşturuyosun arkadaşlarında o ağa katılıyo hamacide daha oyunla bi alakası yok bu kısmın sonra oyuna giriyosun local bölümüne giriyo herkes bi kişi oyunu kuruyo server kısmında senin kurduğun oyn görünür zaten ona giriyo herkes işte ülke asker fln seçiyon oynuyon öyle
quote:
quote:
hocam araştırdımda hamachini kurulup yüklenmesi biraz zor bişeye benziyo yanılmıyorsam çok işlevi var resim videolarına falan baktım hep_____________________________ Sınavlar dolayısıyla belirli bir süre forumdan uzak kalacağım herkese iyi forumlar....
-
Hamachi'de sıkıntı yaşıyorsanız RegEdit Hamachi sorunu olarak bir araştırma yapın. Kayıtlarda oluşan çakışmadan dolayı online oyunda kullanıcıları görmüyor. Bilginizequote:
quote:
quote:
hocam araştırdımda hamachini kurulup yüklenmesi biraz zor bişeye benziyo yanılmıyorsam çok işlevi var resim videolarına falan baktım hep
Alıntıları Göster
Hamachi'de sıkıntı yaşıyorsanız RegEdit Hamachi sorunu olarak bir araştırma yapın. Kayıtlarda oluşan çakışmadan dolayı online oyunda kullanıcıları görmüyor. Bilginize
olay sıkıntı değil hocam hamachi nasıl kullanılıyor nasıl kuruluyor orda hamachi den hiç birşey anlamıyorum
sorun bende yani
_____________________________ Sınavlar dolayısıyla belirli bir süre forumdan uzak kalacağım herkese iyi forumlar....
-
benide ekle ra2 stronghold hey gidi heyquote:
Orijinalden alıntı: napolyon94
Beyler rn nadisinden bı rise of turnuvası yapalım ya
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: ***Virtual Devil***
benide ekle ra2 stronghold hey gidi hey
jansay konuyu ne zamandır yenilemiyor
@jansay yaşıyormusun
_____________________________ Sınavlar dolayısıyla belirli bir süre forumdan uzak kalacağım herkese iyi forumlar.... -
MahiMatemForte ve ***Virtual Devil*** arkadaşlar, hoş geldiniz.quote:
Orijinalden alıntı: ***Virtual Devil***
benide ekle ra2 stronghold hey gidi hey
jansay konuyu ne zamandır yenilemiyor
@jansay yaşıyormusun 
Alıntıları Göster
Evet, yaşıyorum bu arada.
Orijinalden alıntı: Jansay
MahiMatemForte ve ***Virtual Devil*** arkadaşlar, hoş geldiniz.
Evet, yaşıyorum bu arada.
Alıntıları Göster_____________________________ -
ekle beni Starcraft II (Blizzard Entertainment)quote:
Orijinalden alıntı: Guest-7D9C4C16C
HAMACİ O KADAR DA ZOR BİŞEY DEĞİL NEDEN BU KADAR SIKINTI ÇEKTİNİZ ANLAMADIM
Alıntıları Göster_____________________________ -
Ekledim, hoş geldin.quote:
Orijinalden alıntı: In-ception
ekle beni Starcraft II (Blizzard Entertainment)
Alıntıları Göster

-
Benide ekleyin Age of serisi, Starcraft, Civ 5quote:
Orijinalden alıntı: Guest-92A0E6A0-C
Benide Ekle
Age of serisi total war serisi daha çok Age of serisi

Benide ekleyin Age of serisi, Starcraft, Civ 5
Alıntıları Göster
yaz hocam. total war serisi
Alıntıları Göster
_____________________________ -
guray_tr, Denonitros ve D3XTER, ekledim sizleri; hoş geldiniz.quote:
Orijinalden alıntı: Nielsen
Beyler aynı wirelessten aoe2 yi nasıl oynarız hamachi olmadan. Yardımcı olan abiler şimdiden teşekkürler iyi eğlenceler
Alıntıları Göster
Uniprof, Age of Empires'da ana menüden multiplayer seçeneğine gel. Orada üstünde LAN yazan bir seçeneğe bak. Biriniz oyunu kursun, diğerlerinin de görmesi lazım. Olmadı üzerinde IP yazan bir seçeneği bulun, katılan oyuncular kurucu PC'nin IP'sini girerek katılmaya çalışsın. Yerel Ağ Bağlantısına sağ tıklayıp özellikler deyince IP numarası çıkar.
Kusura bakma, tam açıklayıcı anlatamadım; uzun zamandır oynamıyorum Age of Empires 2. Aslında yüklü şu anda ama açılmıyor.
guray_tr, Denonitros ve D3XTER, ekledim sizleri; hoş geldiniz.
Uniprof, Age of Empires'da ana menüden multiplayer seçeneğine gel. Orada üstünde LAN yazan bir seçeneğe bak. Biriniz oyunu kursun, diğerlerinin de görmesi lazım. Olmadı üzerinde IP yazan bir seçeneği bulun, katılan oyuncular kurucu PC'nin IP'sini girerek katılmaya çalışsın. Yerel Ağ Bağlantısına sağ tıklayıp özellikler deyince IP numarası çıkar.
Kusura bakma, tam açıklayıcı anlatamadım; uzun zamandır oynamıyorum Age of Empires 2. Aslında yüklü şu anda ama açılmıyor.
Alıntıları Göster_____________________________ Başlamak için mükemmel olmana gerek yok ancak mükemmel olmak için, başlaman gerekir!I'm watching you!
-
quote:
guray_tr, Denonitros ve D3XTER, ekledim sizleri; hoş geldiniz.
Teşekkür ederim cevap için. Ancak bunu denedik olmadı. Oyun gözükmüyor. Bizde sistem farklılığından şüphe ediyoruz. Vista ve Windows 7 arasında bağlantı kuruluyor mu ?_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
Age Of Empires Serisi 
Hızlı