kusursuz olmuş nası yapmışlar anlamadım... musti eğer sen yaptıysan bizede bi zahmet ögretiver
quote:
Orijinalden alıntı: ___LinkinPark___
kusursuz olmuş nası yapmışlar anlamadım... musti eğer sen yaptıysan bizede bi zahmet ögretiver
Alıntıları Göster
gercek gıbı walla super
quote:
Orijinalden alıntı: 0qre
gercek gıbı walla super
Alıntıları Göster
vay be manyak olmuşpaylaşım için teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: _ScS_
vay be manyak olmuşpaylaşım için teşekkürler
Alıntıları Göster
Süper olmuş be
quote:
Orijinalden alıntı: F0NDiP
Süper olmuş be
Alıntıları Göster
Ben bunu tanıyorum bu benim çarım redsea da DeDe_TR muhahahhahhahah
quote:
Orijinalden alıntı: F0NDiP
Süper olmuş be
Alıntıları Göster
Photoshopta 15 dakikalık iş. Ama her isteyende yapamaz.Aklıma böyle bişi hiç gelmedi valla. Bunu ben yapmadım yabancı forumlardan birinden aldım. Emeğe saygı
şahane olmuş bunu yapmak basit tabi ps ciler icin basit ilk once küreği kesip adamın elini boşaltıyorlar ardından glavie i ss den kesip adamın eline koyuyorlar psciler için basit bişe
quote:
Orijinalden alıntı: PATEVRA
şahane olmuş bunu yapmak basit tabi ps ciler icin basit ilk once küreği kesip adamın elini boşaltıyorlar ardından glavie i ss den kesip adamın eline koyuyorlar psciler için basit bişe
Çok Harika Olmuş Kim Yaptıysa Helal Olsun..Benim Anlamadığım Birşey Var.Bu Gm Hangi Skill ile Kazdı Orasını
quote:
Orijinalden alıntı: marsis
Çok Harika Olmuş Kim Yaptıysa Helal Olsun..Benim Anlamadığım Birşey Var.Bu Gm Hangi Skill ile Kazdı Orasını
Alıntıları Göster
ps harikası bu bızım elimizde olcak warya
quote:
Orijinalden alıntı: -PiToN-
ps harikası bu bızım elimizde olcak warya
Alıntıları Göster
hahahaha inanılmaz süper olmuş ...bunu bizim türklerden biri nasıl yapmamış hayret :D..ama eminim iyi fikirler vermiştir :D:D
quote:
Orijinalden alıntı: murderuo
hahahaha inanılmaz süper olmuş ...bunu bizim türklerden biri nasıl yapmamış hayret :D..ama eminim iyi fikirler vermiştir :D:D
Alıntıları Göster
Wallaha Glavie'yi Nasıl Öyle Büyütmüş Ve Heç Bozulmamıs Anlamadım Cok Güsel Olmus