Şimdi Ara

Helal OLSUN Bjk taraftarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben fanatik bir Besiktaslıyım aynı zamanda anti Fenerli bir taraftarım Fenerden nefret ettigim kadar dunyada baska bir kulupten nefret etmiyorum basındaki adamdan tutunda taratarına dek ama Fenerbahcenın futboluna degıl!bana bu mesajımda kızan Fenerli arkadaslar olabılır normaldır kımse kusura bakmasın.Sampıyonlar ligi kuralarını canlı izledim ve icinden gecen kuraları cekti takımlarımız!bizim grubumuz daha kolaydı ama biz beceriksiziz Bütün Fenerbahceli arkadaslara sesleniyorum sizi canı gonülden kutluyorum insallah kupayı alırsınız Fenerbahce muthıs top oynuyor siz dua edin Carlosa Fenerin bu futbolunun tek sorumlusu Carlos tur! Tebrik ediyorum takdir ediyorum ama yinede ölümüne BESİKTAS

Basarılarınızın devamını dilerim İNSALLAH KUPAYI ALIRSINIZ herşey Türkiye icin

Biz Türkü, Arabı, Kürdü, Çerkezi, Lazı, ve hatta Ermenisiyle bir bütünüz. Soyumuz, ırkımız, dinimiz yada konumumuz ne olursa olsun herşeyimiz Türkiyemiz için. 708 yıldır böle yaşadık bundan sonrada böyle yaşarız. Irkımız, dilimiz yada dinimiz ne olursa olsun, bu ülkenin gelişmesi için okuyarak adam olmaya çalışan ve ülkemizin sinsi düşmanlarına kanının son damlasına kadar savaşıcak Türkiye gençleriyiz biz..! Varsın ayırmaya çalışsınlar bizi çeşitliliğimizi kullanarak. Yada güzümüzü ve potansiyelimizi bilerek varsın uğraştırsınlar bizi bombalarla. Ama bilsinlerki Türkiye gençliği bu ülkenin dalgalanan şanlı bayrağının ebedi bekçisidir ve bekçisi olarak kalacaktır..

hitman_
  • Gereksiz ve tutarsız bir yazı olmuş.
    İnşallah 2. turda 9-0 yenilirler

Motor+Egzos MegaChips Chip Tuning, EGR İptali, K&N Kutu İçi Filtre, HKS Super SQV Blow Off, Custom Egzos 60mm Boru (Çift Çıkış)
    Yürüyen Aksam Eibach 4 cm Spor Helezon Yay Takımı, 17" O.Z. Racing Ultraleggera Matt Black, Dunlop 215/45 Lastik Takımı
    Dış Mekan OPC Line Body Kit, Custom Karartılmış Far Takımı, Steinmetz Panjur, APP
    İç Mekan Krom Pedal Seti, Armster Kolçak
    Common-rail Direct Turbo Injection Power... Loading
    100 Hp 240 Nm
    Kawasaki ER6F '14
  • çok teşekkür ediyoruz.
    Ama bu da bir gerçekki Bizde size bayılmıyoruz zaten

Orjinalden alıntı: Bekapa

Gereksiz ve tutarsız bir yazı olmuş.
    İnşallah 2. turda 9-0 yenilirler

dostum bukemedigin bılegi opeceksin adamlar futbol oynuyorlar ozellikle avrupada ben Fenerbahce asıgı degılım olamamda olmamda cunku nefret ediyorum ama gel gorki adamlar FUTBOL oynuyor bizde bir burak var allaha emanet adamlarda bır gokhan gönül var goruyorsunuz neleri eksık bu ıkı futbolcunun Gokhan kosuyor pres yapıyor ataga cıkıyor orta yapıyor sut vuruyor futbol ıcın herseyı yapıyor ya bızim Burak malı ne yapıyor soruyorum?Helal olsun basarılarınızın devamını dılerım!
    ''He who fight with monsters should look to it that he himself does not become a monster...when you gaze long into the abyss the abyss gazes also into you...''
  • Eğer anlamaya çalışırsanız @bekapa hoş bir latife yapmış. Mesajını okuduğumda çok güldüm ama altta kızan arkadaşları görünce şaşırdım doğrusu
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: simple

Eğer anlamaya çalışırsanız @bekapa hoş bir latife yapmış. Mesajını okuduğumda çok güldüm ama altta kızan arkadaşları görünce şaşırdım doğrusu

bende anladım o latifeyi.

bende latife-i mukabil le karşılık vermek temennisindeyim

bekapa cım siz de tur atlasaydınız 9-0 lık bi skor görebilirdik ama atlayamadığınız için imkansız
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.