Şimdi Ara

Acer'dan Yeni Nesil 12.1' Notebook: AS 2920 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
8.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilker_inside

acer ürünlerinde liteon adaptör kullanıyor genelde

Alıntıları Göster
    10 kilo ağırını alırım, 5" büyüğünü alırım, yine de ACER ALMAM! Alacak olana da alma derim!
    3-5 kuruş daha ucuz olsun deyip, milyon servis rezaleti yaşamayın derim.

ACER ACER ACER ACER

• quote:

Orijinalden alıntı: lutkunf

10 kilo ağırını alırım, 5" büyüğünü alırım, yine de ACER ALMAM! Alacak olana da alma derim!
    3-5 kuruş daha ucuz olsun deyip, milyon servis rezaleti yaşamayın derim.

ACER ACER ACER ACER

Alıntıları Göster
    hayırlısıyla bende bi tane aldım,997 dolar+kdv ancal 100 dolar hediye çekli...soru soracak arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olabilirim....

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ilker_inside

toshiba a200-1vl'de de lite-on marka adaptör verdiklerini görmüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrdmrd

hayırlısıyla bende bi tane aldım,997 dolar+kdv ancal 100 dolar hediye çekli...soru soracak arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olabilirim....

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mrdmrd

Nereden aldınız 100 dolar hediye çeki ile beraber!

Almayı düşünen arkadaşım vardı ama biz o fiyata bulamadık!

• quote:

Orijinalden alıntı: _uMaY_

quote:

Orjinalden alıntı: mrdmrd

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _uMaY_

bimeks'te tüm laptoplara 100$ hediye çeki kampanyası var.

http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=14521&categoryId=1001&path=1000:1001&ref=007.1

http://www.bimeks.com.tr/insertViewer.jsp?insertName=generalInsert20080112&width=950&height=838

• quote:

Orijinalden alıntı: coolfire

quote:

Orjinalden alıntı: _uMaY_

bimeks'te tüm laptoplara 100$ hediye çeki kampanyası var.

http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=14521&categoryId=1001&path=1000:1001&ref=007.1

http://www.bimeks.com.tr/insertViewer.jsp?insertName=generalInsert20080112&width=950&height=838

Alıntıları Göster
    hmmmm

teşekkürler ama bu işlemcisi T2330 olanıymış, bizim baktığımız T7300 serisinden olanı.

Zaten sadece işlemci farkı var ikisinin arasında.

İyi günlerde kullanın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _uMaY_ -- 19 Ocak 2008; 16:49:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _uMaY_

hmmmm

teşekkürler ama bu işlemcisi T2330 olanıymış, bizim baktığımız T7300 serisinden olanı.

Zaten sadece işlemci farkı var ikisinin arasında.

İyi günlerde kullanın...

Alıntıları Göster
    ses çıkışı nasıl benim baktığımdapek iyi değildi üzerinde yazan ses özelliklerine yakışmıyor
  • quote:

ses çıkışı nasıl benim baktığımdapek iyi değildi üzerinde yazan ses özelliklerine yakışmıyor

Alıntıları Göster
    merhaba acer 2920 ile 2920z arasındaki fark nedir bilen varmı,
    bir de bil-net bilgisayar (ozvence .com)adlı bir sitede 2920 nin fiyatını 803 dolar +kdv olarak buldum
    fiyat sizce nasıl
    birde bu site hakkında bilgisi olan arkadaş varmı
    saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaloglus

merhaba acer 2920 ile 2920z arasındaki fark nedir bilen varmı,
    bir de bil-net bilgisayar (ozvence .com)adlı bir sitede 2920 nin fiyatını 803 dolar +kdv olarak buldum
    fiyat sizce nasıl
    birde bu site hakkında bilgisi olan arkadaş varmı
    saygılar...

Alıntıları Göster
    2920z daha düşük konfigürasyona sahip. (ACER ASPIRE AS2920Z-2A2G16MI CORE DUO T2330 1.6Ghz 12.1" 2048MB 160GB)

2920 ise daha iyi: (ACER ASPIRE AS2920-302G16MI CORE 2 DUO T7300 2Ghz 12.1" 2048MB 160GB)

Aradaki fark sadece işlemci gördüğün gibi. Bu arada bahsettiğin fiyat iyi ama siteyi ilk kez duyuyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: alpmax

ben acer aspire 2920Z yi yeni aldım. ürün çok hoş. kalitesi güzel bence.. merak ettiğim adaptörü LITEON diye bir marka. adaptör ısınma yapıyor. GOLD servisi ürünü açmış. aceba adaptör değişmiş olabilir mi? kullanan varmı ? adaptör markalı olması gerekmezmi? lüğtfen yardım .. slm lar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: alpmax

ben acer aspire 2920Z yi yeni aldım. ürün çok hoş. kalitesi güzel bence.. merak ettiğim adaptörü LITEON diye bir marka. adaptör ısınma yapıyor. GOLD servisi ürünü açmış. aceba adaptör değişmiş olabilir mi? kullanan varmı ? adaptör markalı olması gerekmezmi? lüğtfen yardım .. slm lar

geç de olsa cevap vereyim.
    acerın manuelinde görebilirsin, farklı modelller için farklı adaptörler verilebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi positroN -- 7 Şubat 2008; 14:39:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: positroN

quote:

Orjinalden alıntı: alpmax

geç de olsa cevap vereyim.
    acerın manuelinde görebilirsin, farklı modelller için farklı adaptörler verilebiliyor.

Alıntıları Göster
    Bu arada cihazı yakından incelediğimde MSI PR200 serisine göre daha kaba bir cihaz olduğu izlenimine vardım. 2920'lerin 12.1" notebook'lara göre kalın ve ağır olduğunu düşünüyorum.

• quote:

Bu arada cihazı yakından incelediğimde MSI PR200 serisine göre daha kaba bir cihaz olduğu izlenimine vardım. 2920'lerin 12.1" notebook'lara göre kalın ve ağır olduğunu düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Tgar'da t7300 lü olanı 1800 ytl (CF; 6 taksit)

Bildiğiniz daha uygun bir yer var mı?
  • quote:

Tgar'da t7300 lü olanı 1800 ytl (CF; 6 taksit)

Bildiğiniz daha uygun bir yer var mı?

Alıntıları Göster
    bu cihazda wow oynayabilen var mı :D ekran kartı nasıldır? ayrıca bilindiği üzere fiyat performans olarak MSI/VR330 modeli yok satıyor...cpu harddsik ve ram takviyeleri yapılabiliyor.. kıyas yaparsak 2sini sizce iyisi hangisi çıkar ?

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopro_

bu cihazda wow oynayabilen var mı :D ekran kartı nasıldır? ayrıca bilindiği üzere fiyat performans olarak MSI/VR330 modeli yok satıyor...cpu harddsik ve ram takviyeleri yapılabiliyor.. kıyas yaparsak 2sini sizce iyisi hangisi çıkar ?

teşekkürler.

Alıntıları Göster
    kimse de yokmu bu alet : ) bir cevap yazacak kimsemi yok : )

yani bu aletin 5+ 5 - yönünü yazın bari : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopro_

kimse de yokmu bu alet : ) bir cevap yazacak kimsemi yok : )

yani bu aletin 5+ 5 - yönünü yazın bari : )

Alıntıları Göster
    bir soru da ben sorayım... acer 2920z olan modelin işlemci desteğini bilen var mı? değiştirmek istesek hangi işlemcileri destekler? T5xxx, T7xxx ?

saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: simyaci

bir soru da ben sorayım... acer 2920z olan modelin işlemci desteğini bilen var mı? değiştirmek istesek hangi işlemcileri destekler? T5xxx, T7xxx ?

saygılar

Alıntıları Göster
    bende bugün aldım T2330 olan modeli
    finans kartla 1300 lira
  • quote:

2920z daha düşük konfigürasyona sahip. (ACER ASPIRE AS2920Z-2A2G16MI CORE DUO T2330 1.6Ghz 12.1" 2048MB 160GB)

2920 ise daha iyi: (ACER ASPIRE AS2920-302G16MI CORE 2 DUO T7300 2Ghz 12.1" 2048MB 160GB)

Aradaki fark sadece işlemci gördüğün gibi. Bu arada bahsettiğin fiyat iyi ama siteyi ilk kez duyuyorum...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: coolfire

2029Z biraz daha mantıklı bir seçim gibi duruyor çünkü küçük ekranlı notebooklar performans amaçlı olmadığı için ne kadar ucuz tercih edilirse o kadar mantıklı olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: CRiViLLe

quote:

Orjinalden alıntı: coolfire

2029Z biraz daha mantıklı bir seçim gibi duruyor çünkü küçük ekranlı notebooklar performans amaçlı olmadığı için ne kadar ucuz tercih edilirse o kadar mantıklı olur...

Alıntıları Göster
    Alan arkadaşların yorumlarını göremiyoruz sitede :(
    Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum bu ürünü, lütfen yorumlarınızı bizimle paylaşın...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

Alan arkadaşların yorumlarını göremiyoruz sitede :(
    Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum bu ürünü, lütfen yorumlarınızı bizimle paylaşın...

Alıntıları Göster
    ben 3 haftadır kullanıyorum.
    açıkcası taşınabilirlik ve boyut konusunda oldukça memnunum. Targus'un ufak bir kılıfı ile her türlü çantaya atılıp defter kitapla bütünleşebiliyor.

Acer'in ilginç olaylarından birisi de yanında hiçbir cd, dvd vs çıkmaması. Aptal bir yazılımla zaten ufak olan diskimde hiçbir şekilde aktif olarak kullanılmayan 9GB'lık alanı vista isosu için feda ediyorum. Aynı zamanda kurtarma dvd'si yaptım güya ama kendi kendini bile kurtaramıyor arkadaş.

Geçen gün partition'ları biraz oynayayım dedim, yani koskoca 70GB verilmez OS için. ufalttım uzattım falan feşman. Sonra vista saçmaladı ben de sildim. Aklımdan Kurtarma dvd'si ile tekrar kurabileceğimi geçirerek tabiki.

Sonra kurtarma dvd'si kurulu olmayan vista görünce çalışmadı ben de bastım saygıdeğer acer geliştiricilerine güzel laflardan..

Şimdi XP kurdum, bir yerdeki bir thread'da donen 3-5 driver ekran ve ses sorunumu çözdü. Şimdilik XP'den memnunum fakat Wireless driver'ı dünyanın en zor bulunan donanımını seçmişler sanırım.

Kendi sitesinde TAM olarak bu modele ilişki driver download sayfasında toplam 4 farklı markanın wireless driver'ı var.
    Niye bu aptal donanım üreticileri aynı model aynı markayı aynı endüstri ürünü içierisinde kullanmaz. Yani BMW'nin aynı serideki her aracında kullanılan müzik çaların farklı marka olduğunu düşünün.

Şu an wireless ile iligli gelişme kat etmiş değilim.

Donanım olarak aygıtın ısınma, soğutma, usb port dağılımı projektor performansı vs çok iyi.
    Masaüstümü bırakıp bunu kullanmamı sağlayacak kadar olan bir özellik de ekranı.
    Dandik yapıya sahip olsa da (acer yazısının orası hafif oynuyor ve elimde kalacakmış gibi dandik) ekran çözünürlüğüne (1280x800)'e göre 12.1" olması font rendering'i çok iyi kılıyor.

Yani kuşe kağıda dergi gibi okuyorsunuz yazıları. Eğer kucağına koyup dizi, film vs izlemeyi sevenler varsa hd filmler ile oldukça iyi bir portable dvd player da olabilir bu aygıt.

Kablosuz ağ konusunda yardım edebilecek var mıdır acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: mfyz

ben 3 haftadır kullanıyorum.
    açıkcası taşınabilirlik ve boyut konusunda oldukça memnunum. Targus'un ufak bir kılıfı ile her türlü çantaya atılıp defter kitapla bütünleşebiliyor.

Acer'in ilginç olaylarından birisi de yanında hiçbir cd, dvd vs çıkmaması. Aptal bir yazılımla zaten ufak olan diskimde hiçbir şekilde aktif olarak kullanılmayan 9GB'lık alanı vista isosu için feda ediyorum. Aynı zamanda kurtarma dvd'si yaptım güya ama kendi kendini bile kurtaramıyor arkadaş.

Geçen gün partition'ları biraz oynayayım dedim, yani koskoca 70GB verilmez OS için. ufalttım uzattım falan feşman. Sonra vista saçmaladı ben de sildim. Aklımdan Kurtarma dvd'si ile tekrar kurabileceğimi geçirerek tabiki.

Sonra kurtarma dvd'si kurulu olmayan vista görünce çalışmadı ben de bastım saygıdeğer acer geliştiricilerine güzel laflardan..

Şimdi XP kurdum, bir yerdeki bir thread'da donen 3-5 driver ekran ve ses sorunumu çözdü. Şimdilik XP'den memnunum fakat Wireless driver'ı dünyanın en zor bulunan donanımını seçmişler sanırım.

Kendi sitesinde TAM olarak bu modele ilişki driver download sayfasında toplam 4 farklı markanın wireless driver'ı var.
    Niye bu aptal donanım üreticileri aynı model aynı markayı aynı endüstri ürünü içierisinde kullanmaz. Yani BMW'nin aynı serideki her aracında kullanılan müzik çaların farklı marka olduğunu düşünün.

Şu an wireless ile iligli gelişme kat etmiş değilim.

Donanım olarak aygıtın ısınma, soğutma, usb port dağılımı projektor performansı vs çok iyi.
    Masaüstümü bırakıp bunu kullanmamı sağlayacak kadar olan bir özellik de ekranı.
    Dandik yapıya sahip olsa da (acer yazısının orası hafif oynuyor ve elimde kalacakmış gibi dandik) ekran çözünürlüğüne (1280x800)'e göre 12.1" olması font rendering'i çok iyi kılıyor.

Yani kuşe kağıda dergi gibi okuyorsunuz yazıları. Eğer kucağına koyup dizi, film vs izlemeyi sevenler varsa hd filmler ile oldukça iyi bir portable dvd player da olabilir bu aygıt.

Kablosuz ağ konusunda yardım edebilecek var mıdır acaba?

Alıntıları Göster
    http://www.gedikgross.com/Product.aspx?_pid=2274076&_catid=1509
    burda baya ucuzlamış ben almayı düşünüorum bi bakın derim..900 ytl civarında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zlf13 -- 18 Aralık 2008; 14:04:37 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.