SLM ARKADAŞLAR... BANA NFS TARZI ARABA YARIŞI OYUNU OYNAYABİLMEK İÇİN BİR DİREKSİYON LAZIM ANCAK DİREKSİYONDA ARADIĞIM ÖZELLİK DİREKSİYONUN KÜÇÜK VE BÜYÜK AÇILI DÖNEMELERDE FARKLI TEPKİ VEREBİLMESİ, YANİ KALVYE İLE OYNARKEN SOL TUŞA BASILI TUTULDUĞUNDA SOLA DÖNER ARAÇ AMA NE KADAR DÖNMESİ GEREKTİĞİNİ AYARLAYAMAZSINIZ YANİ KISACA ÖYLE BİR DİREKSİYON OLSUN Kİ GERÇEK ARABADA AZ BİR AÇIYLA DİREKSİYONU DÖNDÜRDÜĞÜMÜZDE AZ DÖNER ÇOK ÇEVİRDİĞİMİZDE ÇOK DÖNER YA O ŞEKİLDE GERÇEKÇİ TEPKİLER VEREBİLMELİ...
KULLANAN YA DA KONU HAKKINDA BİLEN ARKADAŞLARIN BİR MARKA VEYA MODEL ÖNERMESİ KONUSUNDA YARDIMINA İHTİYACIM VAR ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKÜR EDERİM, HA BU ARADA UYGUN FİYATLİ BİR ÖNERİ OLURSA ÇOK MEMNUN OLURUM
hoca uygun fiyatlı derken 50 ytl falan düşünüyorsan fazla iyi bişey alamazsın ama logitech momo racing almanı tavsiye ederim gerçekten güzel ürün geçen yıl 160 ytl civarı falandı şimdi fiyatı nedir bilemicem ama alırsan pişman olmassın
boşuna sıfır ürün alma.eninde sonunda kenara koyuyorsun...2. el bölümüne bak derim.marka olarak logitech ,bulabilirsen microsoft sidewinder forcefeedback al(titreşimli)...bu 2 markanın dışında bi şey alma...ve alacaksan da titreşimli almaya bak.
driving force pro, momo dan daha iyi
bende var kardeş sattılık ben de heyecanla aldım bi kaç kere oynadım pc gitti ewden duruo öle..