Bildirim
u600 telefonumun ekranı çizildi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bu u600 ve u700 lerin ekranı çizilmiyor diye biliyordum 
bende almayı düşünüyordum bak kafam karıştı
_____________________________ kicker L7*2 kicker 2500,1 mono anfi hertz esk 165 jbl 75.4
canon sx20 digital foto mak
2007 ford focus tdi ghia -
valla çizilmek ne kelime telefonun ekranı dünya haritası gibi çizik içinde _____________________________ -
nasıl bir kaza oldu dostum?eğer ufak bir kaza olduysa ve ufak bir kazada bile cam kırılıyorsa belki garanti kapsamına sokabilirsin o da belki yani
quote:
Orjinalden alıntı: gorkigorki
valla çizilmek ne kelime telefonun ekranı dünya haritası gibi çizik içinde
_____________________________ Her Hakkım Saklıdır®™ |l|lllll|lll||ll||lll ²¹°¹³²¹³ °¹²¹³¹³ -
dostum hic üzülme 39,90 ytl ye malum siteden temin ediyosun kargoyuda satıcı ödüyor ben aldım yapıştırmlalı sökerken dikkat et. Dokunmatiklere hasar verme güle güle kullan _____________________________ Türküm Türk Doğdum Türk Öleceğim.
Sonradan Olmakla Türk olunmaz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler