Şimdi Ara

msn turnuvası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar msn turvası katılmak isteyen varsa msn adresini ve kaç kart kullandığını yazıp kaydını yaptırmış olur turnuvada 8 kişi olcak yani ben de katılacağım için 7 kişi lazım (yasaklı kartlar kullanılabilir)

1.Dogukkan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bozki -- 26 Ağustos 2007; 12:29:57 >

• ben msn:elalemmisinyee@hotmail.com kaç kart kullanıyom:60 yada 70

Samsun'da otomobil ile biçerdöverin çarpıştığı kazada, 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Kaza, Bafra ilçesi Samsun-Sinop karayolunda meydana geldi. Eyüp Kırımlı yönetimindeki 52 DB 511 plakalı otomobil ile Mehmet Sanma yönetimindeki biçerdöver çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan Sezai Köse olay yerinde hayatını kaybetti, sürücü Kırımlı ile Ufuk Türk ve Uğur Akar ise yaralandı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadirufukbjk

internet üzerinden mi yapılıo

yok biz sokakta yapcaz düelloyu msn leride ölesine veriyoruz...

Bu arada eğer yasaklı kartlar kullanılırsa ben yokum
    Eğer yoksa katılacaklara msn imi pm den atarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bozki

siz beni anlamadınız galiba oyundan değil msn den yapılacak herkes doğru sölerse tabi

geyik yapıyorum sende bunu anlamadın galiba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Georges St-Pierre -- 26 Ağustos 2007; 13:10:15 >

Samsun'da otomobil ile biçerdöverin çarpıştığı kazada, 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Kaza, Bafra ilçesi Samsun-Sinop karayolunda meydana geldi. Eyüp Kırımlı yönetimindeki 52 DB 511 plakalı otomobil ile Mehmet Sanma yönetimindeki biçerdöver çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan Sezai Köse olay yerinde hayatını kaybetti, sürücü Kırımlı ile Ufuk Türk ve Uğur Akar ise yaralandı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sro için Teamspeak3 Server'ı.
    13 yıl önce açıldı
    fifa 2007 Turnuvası
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.