Bildirim
Iexplorer hatası!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
windows updatelerini tam olarak yapmanı tavsiye ederim. _____________________________ INTEL P4 D 3.0GHz 2x2MB Cache 64Bit / Asus P5BMX Wifi / Gigabyte X1550 256 MB DDR2 / 1GB DDR2 677 Mhz Kingston / 250 Gb NCQ 8MB Cache Seagate / SH-S203B Samsung DVD Writer Sata / 19" 931C 2MS Samsung / A Open 300W -
Sistemin nedir? Isı derecelerin nedir? Bunları yaz yardımcı olalım. _____________________________ -
sistemim:
amd 3200+
1 gb ram
ati x800 gto2 256 mb grafik kartı
asus a8n-e anakart
şu ana kadar böyle bir problem yoktu..bunun donanımsal bir problem oldugunu da düşünmüyorum..acaba spy ya da virüs girmiş olabilir mi diyorum lakin dedigim gibi yeni format attım...ısı degerleri normal zira 3 tane fan var..._____________________________ -
Codec paketlerin yüklü mü? Win güncellemelerin tam mı? _____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- oda kapı menteşe ayarı nasıl yapılır
- klavyede i harfi yok nasıl yazılır
- mouse olmadan pc kullanma
- televizyondan pat diye ses geldi kapandı
- philips tv kendi kendine kanal değiştiriyor
- silinen dosyaları geri getirme
- instagram hesap kurtarma linki
- ekran kartı resetleme
- mesh nedir
- internet hızlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler