Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (610. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 608609610611612
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GPS olmadan GPRS üzerinden operatör ücretiyle Navigasyon sağlanıyor olabilir.
  • haritayı açıp bakarsın ankarada ne var falan gibisinden
    ama yolda giderken sana nerde olduğunu göstermez kgideceğin yere kaç kilometre kaldığını söylemez
    söyler de istersen gprs üzerinsen yaparsın ona da para dayanmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: şugar_klavyeci

hocam benim n70 te nokia maps programı yüklüydü eskiden e ne işe yarıyo o zman bu n70 te?

N70'ten de navigasyon yapabilirsin. Bluetooth ile harici 1 gps cihazına bağlanırsın olur biter.
  • alla alla varmı yokmu.bi taraf var bi taraf yok diyor?
  • GPS dahili olarak yok. Harici 1 GPS cihazı alara bunu ortadan kaldırabilirsin.
    Yazılım yükleyebilirsin ama harici cihazın yoksa ancak haritaya bakarsın.

Haricin varsa ve yazılımın da yüklüyse istediğin gibi navigasyon yapabilirsin.
  • Nokia nın sitesinde telefonların tanıtımıda GPS , A-GPS gibi laflar geçmiyorsa zaten içinde GPS chip'i yoktur boşyere var yok polemiğine girmeye gerek yok, sitelerde hertürlü ayrıntı var inceleyip görebilirsiniz. Dışardan bluetooth GPS receiverlerla bu programlar çalışırmı test etmeden bilemeyeyiz.
  • sevgili şugar_klavyeci hiçbir art niyet olmadan söylüyorum
    bu tarz şeyleri googla "gps nedir" şeklinde yazarak daha rahat öğrenebilirsin
    yani burda biz yazıyoruz çoğunda anlamakta zorluk çekiyorsun o açıdan söylüyorum
    ki yazdığın anda göreceksin ilk sayfada donanımhaber var
    hem 5 dk da anlamış olursun hem de o sırada başka şeylerde öğrenerek öğrendiklerini arttırabilirsin
  • n70 için gps alıcı cihaz çıkmış bu sayede yararlanılıyor sitede resmini görebilirsiniz ayrıca bi nokia shopda görmüştüm iki cihazı birlikte uygun bir fiyata veriyordu.

http://www.teknohome.com.tr/site/page.asp?dsy_id=5214

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cradl3 -- 21 Aralık 2008; 1:08:57 >
  • N95'te KastorUI!

İşlemlerin N82'de de sonuç verdiği söyleniyor. Henüz yöntem oldukça yeni, teknik ve kaba olduğundan nasıl yapıldığını bilgisiz arkadaşların cihazlarını kurcalarken bozmaması adına Türkçe anlatmayacağım (hatta mümkünse bu yöntem olgunlaşana dek başka arkadaşlar da yöntemi kendilerine saklasınlar lütfen), ki açıkcası ben de şimdi denemeyi düşünmüyorum.

Elbet ileride bu işlemleri otomatik halleden programlar göreceğiz ve o zaman daha kolay ve güvenli olduğundan mutlaka paylaşırız zaten (hack hadisesindeki gibi, şimdi bu işi yapan paket programları gördükçe FCA metodunu uygulayana dek göbeğimin çatladığı günleri anımsıyorum) ancak merak eden arkadaşlar buradan İngilizce olarak okuyup deneyebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceBekcisi -- 21 Aralık 2008; 2:59:49 >

• yav ipmart da da illusion forumu bıraktı bütün postları silmiş sonrada banlandı zaten
    symbian aleminin en bütük crack ustası gitti
    inşallah tamamen elini çekmez
    illusion un yayınları binpda gibi de değil
    binpda nın örneğin office 5 sürümü telefonu bozuyo
    bunun gibi 3-4 tane daha bozan yayınları var.bozuyo dediğim yardım dosyasını açmıyor ve müzik çaları bozuyor

açık ara en büyük üstaddı adam.daha yayınladığı prolarda 1 tane hata görmedim
    alllahtan baya bi versiyonunu indirmiştim
    gerçi nette zaten vardır da olsun
    bakalım ne olacak devamında
    giderken forumun sahiplerine mesaj atmış size bu işi öğretmedim hiçbişey değilsiniz falan demiş bide
  • merak etme zarar fazla değil ryangiggs, illusion opda da takılıyor artık
  • valla bilmiyorum niye birden sinirlendi anlamadım
    gerçi zaten biraz sinirlilik vardı yapısında
    kendi konularında bilmeyenlere,soru soranlara falan baya bi sövüyodu mod olduktan sonra
    valla ben de tahammül edemiyorum aynı sayfada sorulan aynı 3-4 soruya
    insanların aklına google a ne yazacaklarsa yazıp sonuçlara tıklamak gelmiyor
    en ufak şeyi bile defalarca soruyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryangiggs -- 21 Aralık 2008; 3:21:45 >
  • illusion fazla havalandı, uyardılar, dinlemedi, tartıştı, ayrılmaya karar verdi ve giderken dosyalarını sildiği için de erişimi yasaklandı.

soru konusunda da.. daha önce defalarca yazılmış şeyleri sormak yüzlerce sayfayı okumaktan ve anlamaya çalışmaktan daha kolay, ama yine de soru soran kişileri terslemek doğru değil bence, burada verdiğim gibi bir tepki ile de cevap verilebilir bu kişilere ancak bu işi alışkanlık haline dönüştürürse o kullanıcı hışma uğramayı hakkeder
  • yok zaten ben bakıyorum art arda muhtemelen bi 10 soruya rastlıyorum, bitecek gibi değilsorular. bazen boşver deyip geçiyorum da bazen geliyolar bi yandan sonra direk yazıyorum artık aklıma geleni
    sonra niye sinirlendiğimi ben de anlamıyorum garip bi duygu
    evet mod olduktan sonra oldu sanırım herşey. öncesinde bu kadar değildi
    ama bence haklı diyemem de sonuçta işin üstadları böyle kaprisli oluyor yapacak bişey yok
    bu her alanda böyle
    o işin en iyisi kimse onun verdiği hışımla bi hava gelmesi oluyo
    sonuçta çare yok havalanmalara. ben admin olsam sabrederdim en azından çözmeye çalışırdım adamın isteklerini, çakışmaları
    neyse olan olmuş opdaya gelmiş
    şu opda da aczık güzel olsa
    tam ingilizce destek yok deli ediyo adamı

• sertifika almak için hiç ingilizce desteği yokken üye olmak ne zordu, şimdiki halini öpüp başa koymak lazım
  • yav şifrenin yanında güvenlik sorusuda soruyo hatırlayamıyorum cevabı
    sanırım yeniden üye olmam lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

===> Route66 Mobile8 v8.0.16821 + 2008 Q3 TeleAtlas Haritası (67.6MB) + Türkçe Sesler <===

İndirmek için;

http://rapidshare.com/files/175129563/Route66.Mobile8.v8.0.16821.Unsigned.rar

Uygulama tam pakettir. (Daha önce verdiğim eski haritalıydı ve Türkçe ses dosyasıda yoktu.)

System ve kurulum dosyasını direkt karta gönderin. (Yeni 1 klasör açıp içine atmayın.)
    Dosya yöneticinizle kurulum dosyasından kurulumu başlatın ve uygulamayı karta kurun.

Route66 Mobile8 v8 İncelemesi:
    http://www.allaboutsymbian.com/reviews/item/ROUTE_66_mobile_8_review.php

Katkıları için Son Akrep'e teşekkürler.

up yaptım sağolasın
    edit:bu arada garmin 5.00.20 işi noldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klasör.:X:. -- 21 Aralık 2008; 10:49:23 >

• Garmin'i unuttum bak hallediyorum onu da şimdi.

Bu arada TAT Kastor V20 öncelerinde geçerli. Tema efektleri V20'de v30'da yok. zaten v30 haclenemez durumda.

Başlamadan önce temalara gelin kullandığınız temanın üzerine gelin seçenekler-tema efekti varsa tat kastor'u yapın
    yoksa boşuna uğraşşmayın

Bilgi için yine de sağol GeceBekcisi

Illusion'a da yaktı bizi ipmart'ta herşey 1 aradaydı. WL falan da var orada.

• quote:

Orjinalden alıntı: ryangiggs

sevgili şugar_klavyeci hiçbir art niyet olmadan söylüyorum
    bu tarz şeyleri googla "gps nedir" şeklinde yazarak daha rahat öğrenebilirsin
    yani burda biz yazıyoruz çoğunda anlamakta zorluk çekiyorsun o açıdan söylüyorum
    ki yazdığın anda göreceksin ilk sayfada donanımhaber var
    hem 5 dk da anlamış olursun hem de o sırada başka şeylerde öğrenerek öğrendiklerini arttırabilirsin

evet hocam gps ne oldunu öğrendim.uydular yarmdımıyla o anki bulunduğun noktayı belirliyor
  • 
Sayfa: önceki 608609610611612
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.