Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (608. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 606607608609610
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ::ExtremE::

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

quote:

reis sitenden garmin 4.20.20 yi indirdim ama garminmobilext.sis dosyası yok kuramıyorum proğramı

root\Garmin\Apps\Symbian\Res dizinin içinde

3-4 gün benimki hiç gitmedi siz cihaza dokunmuyo musunuz?

o dizinin içerisindeki dosya bozuk. iki kere indirdim iki kere attım telefona ikisinde de dosya bozuk deyip kurulumu iptal etti.

Ayrıca benim telefon 2 gün ya gidiyor ya gitmiyor 3 - 3.5 nasıl gidiyor milletin?

hangi dosya yöneticisiyle açtığına bağlı. orjinal dosya yöneticisi ile aç onu

• quote:

Orjinalden alıntı: Starforces

Sen telefonu neden aldın diye geçti içimden, hiçbişeyini kullanma, gps mp3 telefonlada konuşma 4 gün gidiyor diyorsun, herşeyiyle uğraşıp 1 gün gitmesine razıyım zira işime yarasın. süs bitkisi olsun diye 1 milyar vermedik telefona, ama pili kesinlikle daha yüksek amperli olmalıydı 1300 m/a filan gibi.

4 gün gitme durumu 1-2 kez oldu, zira telefonla uğraşacak fırsatım olmamıştı. Yoksa bende o kadar parayı verdiğimden tüm özelliklerini kullanmaya çalışıyorum ve 2 gün gidiyor ancak.

• arkadaşlar n82 nin siyahı yokmu acaba
  • arkadaşlar n82 siyahı lazım nerden bulabilirim temiz ikinci elde olabilir
  • Siyahı varsa paralel ithalat vardır sanırım. Garantili olmaması lazım.
  • N82 siyah modelinin turkiye satis tarihi hakkinda kesin bilgisi olan varmi??
  • Arkadaşlar internette dolaşırken flash playerın yüklü olmadığını gösteriyor ve yüklenmesini istiyor,nasıl yükleriz telefona?Şimdiden teşekkürler...
  • N82 siyah gelmedi gelmicek gibi.

NSU ile sürüm yükselt. Flash Lite 3 yüklenmiş olur.
  • Tamam peki yükleyeyim ama sanırım bu versiyonda imzasız birşey yükleyemiyormuyuz?Alakası varmı bilmiyorum okudğum kadarıyla söylüyorum,bilgisizliğimden dolayı kusura bakma Reis,açarsan sevinirim.Şimdiden Teşekkürler...
  • evet son versiyon hacklenemiyor.

ben v20'yim v30'a geçmedim o yüzden rahatım hem flash'ım var hem sistem dosyalarına erişebiliyorum
  • Peki versiyon yükseltmeden yükleyebilme ihtimalimiz var mı?
  • yükleniyor sanırım ama tarayıcı görmüyor bildiğim kadarıyla

İndirmek için;
    http://rapidshare.com/files/174493295/World.by.NaHiD.rar

Default'ta içindedir.

• quote:

N82 siyah gelmedi gelmicek gibi.

hayır hocam siyahı var.ben izmirde gördüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: şugar_klavyeci

quote:

Paralel ithalattır

• Paralel ithalat farkı ne olur aynı telefon değilmi
  • Paralel ithalat telefonlar grey garantilidir. Yani KVK, Genpa, Telpa gibi şirketlerin garantisi altında değillerdir. Herhangi bir arıza durumunda İstanbul'a gönderilir (tam olarak nerede tamir görüyor bilmiyorum). Ancak edindiğim bilgilere göre İstanbul'daki servise giden bu telefonlar 2-3 ay içerisinde ancak tamir edilebiliyormuş. Ne kadar doğrudur bilmiyorum

Paralel ithalat dışında o telefon yurt dışından giriş yapmış ve tamamen garantisiz bir telefon da olabilir
  • Youtube 1.4.7 | Resmi Son Sürüm

Resmi uygulama sayesinde PC'den giremeseniz bile cihazdan Youtube'a girebilirsiniz.

Akış ayarlarının da yapılması gerekir:
    Araçlar>Ayarlar>Uygulamalar>RealPlayer>Akış>Şebeke'den Varsayılan erişim noktasını belirleyin.

İndirmek için;
    http://rapidshare.com/files/174569857/YouTube.for.Mobile.v1.4.7.J2ME.zip

• Saol verdiğin cevaplar için Reis Bu arada tema çok iyiymiş saolasın , peki bu DH'nin ana sayfadaki inceleme videolarını cepten seyredebiliyormuyuz?
  • Route 66 8 yükledim süper çalışıyor.Omniadaki GPs programı.Onu da halletmişler sonunda.
    Omniacı bi arkadaştan da 2008 Q3 TR haritasını da aldım.Omnia da bayağı geç bağlanırken bizim N82 şak diye buluyor.
    Garmin,Sygic,Nokia Maps hepsini kullandım ama en süperi bu.Ne takılma ne kasılma var ;)Tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Maxy_

quote:

Orjinalden alıntı: şugar_klavyeci

quote:

Paralel ithalattır

valla o kadarını bilmem ama turkcell bayisindeydi hem

• 
Sayfa: önceki 606607608609610
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.