V30 da en sinir olduğum şey telefonda aramayı sonlandırmak istediğinde 10 sn filan telefon kitleniyor şuna bi çözüm bulamadılar gitti, bu arada installserver.exe yi sys klasörüne atmayı başarabilen oldumu arkadaşlar?[sm=s15.gif]
quote:
Orjinalden alıntı: alabula
quote:
Orjinalden alıntı: ryangiggs
nokia istese aslında geri dönüş yapılır da o kısmın güvenliğini baya iyi yapıyorlar sanırım o yüzden geri dönüş olmuyor zaten yararlı birşey olsa izin verilirdi yeni sürümlerde kritik hatalar düzeltildiği için geri dönüşe izin verilmiyor
Nokia bence haksızlık yapıyor. Windowsta nasıl vistadan xpye, xpden 98e dönüş varsa Nokia da aynı seçeneği sunmalı bence... hangi işletim sistemini veya sürümü kullanacağıma ancak ben karar veririm. Kime ne?
Bende Avuiçi Bilgisayarlar gibi herkez, yani isteyen işletim sistemine ROm yazabilmeli, Avuçiçi Telefonlarda millet paso custom rom kullanıyor, Win Mobile 6.1 de HTC Touch Diamond'a zebil gibi rom var symbian'ada yazılması lazım ama yok maalesef.
quote:
Orjinalden alıntı: ryangiggs
yalnız normalde de vista yüklü ise sadece xp yükleyemiyorsun aynı şey orda da geçerli orda yanlışın var xp yüklü ise ayrı yere vista kuruyorsun da sadece vista yüklü iken uğraştırıyor telefon ile o olay çok farklı bence
şimdi şöyle düşün telefon ile ilgili bir sorun meydana gelirse, mesela eski versiyonda sorun iken yeni versiyonda sorun olmuyorsa( ki güncellemeler zaten bunun için var) o zaman nokia ya suç atılabilir windowsta da güncellemeler var yüklemezsen de bilgisayarına bişey olursa hiçbir hak iddia edmezsin biz açığı kapattık derler versiyonlarda da açıklar kapatıldığı için kimse böyle bir riski almaz yani kendine göre haklı olabilirsin ama hiçbir firma müşteri gibi düşünmez sen kendi yararına düşünüyorsun nokia da kendi yararına olaya o yönden bakınız
hacı ben telefona downgrade yapmak istiyom nokiaya vereyim yapsınlar yok efendim biz yapmayız suç atarsın ilerde bozulursa... bişey olursa hak iddia etmicem vallahi derim bozulursa parası neyse yaptırırız
Garminde 4.20.20 şu an için en iyi sürüm gibi, yeni sürümlerde epey hata çıkıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Starforces
V30 da en sinir olduğum şey telefonda aramayı sonlandırmak istediğinde 10 sn filan telefon kitleniyor şuna bi çözüm bulamadılar gitti, bu arada installserver.exe yi sys klasörüne atmayı başarabilen oldumu arkadaşlar?[sm=s15.gif]
Arkadaşlar, acaba installserver.exe dosyasını Z'deki sys klasörüne atsak kalıcı olur mu? Anladığım kadarıyla korunan dosyalar Z'de yer alıyor, böylece bu dosyayı da korumaya alabilirmiyiz? Deneyen var mıdır?
Z ye dosya atılmıyorki
Z, ROMdur; Read Only Memory, yani yalnızca okunabilir, yazılamaz
quote:
Orjinalden alıntı: GeceBekcisi
Bilmiyordum, cahilliğime verin . Ama yapılabilirse bence çözüm olur v30 hack için.
quote:
Orjinalden alıntı: GeceBekcisi
N95, Hello Carbide ile hackleniyor ya geriye kalan N82 yi kimsenin umursadığı yok, kimsenin ilgilendiği yok şunun Hack'i ile ne yapcaz bilmiyorum.
Aylardır girmiyordum bu topice vayy bee...
Sadece N82 değil, yeni sürümle 1 kaç cihazın daha sistemine erişim kapatılmış durumda.