Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (279. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ses yoğunluğu sesi biraz boğuklaştırıyor gibi geldi bana...sizce?
    herkesin yorumunu bekliyorum...
  • bnce o mp3 un kalitesine bağlı.az yer kaplasın diye dusuk kaliteli yuklersen eger dediğin gbi olabilir.yada acc formatına ceviriceksin

quote:

Orjinalden alıntı: musyun
    Ses yoğunluğu sesi biraz boğuklaştırıyor gibi geldi bana...sizce?
    herkesin yorumunu bekliyorum...
  • Beyler bana yardım edin ya telefonumu kılıfla kullanıyorum yaklaşık 30 cm den yere düştü hiç bir problem yok sadece benim sesim karşı tarafa gitmiyo ne yapmam gerekiyo tel kaçak garantiyede veremem telefoncuya vermeden yapma imkanımız varmı yazılımdan kaynaklanan bi sorun olabilirmi?
  • vlla yazılımsal bi sorun yok arkadaşım.mikrofon zarar görmüş heralde.yine dene istersen aklında kalmasın
    quote:

Orjinalden alıntı: ozbrme1

Beyler bana yardım edin ya telefonumu kılıfla kullanıyorum yaklaşık 30 cm den yere düştü hiç bir problem yok sadece benim sesim karşı tarafa gitmiyo ne yapmam gerekiyo tel kaçak garantiyede veremem telefoncuya vermeden yapma imkanımız varmı yazılımdan kaynaklanan bi sorun olabilirmi?
  • Kaça yaparlar telefoncuda mikrofonu?
  • kapagını açıcaklar,içini açmaya gerek yoktur herlde ama bilen birisine vermek lazım.yoksa kapağın oynayabilir aldıgın zmn.bi temassızlık olabilir

quote:

Kaça yaparlar telefoncuda mikrofonu?
  • Teşekkürler bi gidip sorim telefoncuya

quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

kapagını açıcaklar,içini açmaya gerek yoktur herlde ama bilen birisine vermek lazım.yoksa kapağın oynayabilir aldıgın zmn.bi temassızlık olabilir

quote:

Kaça yaparlar telefoncuda mikrofonu?

• quote:

Orjinalden alıntı: [ TÛRÍ ]

sıcak fırsatlar bolumunde konu var PHI@

• Ya bu yüklediğim gps programı(garmin) bir çekiyor bir çekmiyor niye böyle oluyor bilen var mı?(Edit:Sanırım odamda ölü nokta varmış)

Arkadaşlar bu programın kontör yemediğinden eminmisiniz yav benim kontörleri ufak ufak götürüyor sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xclbr -- 10 Mart 2008; 18:39:37 >
  • hangi programı kullanıyorsun ??

bulutlu havalarda çekmeyebilir,ayrıca kapalı mekandaysanda.tlfnu tuttugun açı bile farkediyo

quote:

Orjinalden alıntı: |ExCaLiBuR|
    Ya bu yüklediğim gps programı(garmin) bir çekiyor bir çekmiyor niye böyle oluyor bilen var mı?Birde bu bazen sanki benim kontörlerimi yiyor?
  • garminde ayarlar -garmin online-sonrada devre dışı yaparsan kontor gitmez
  • quote:

garminde ayarlar -garmin online-sonrada devre dışı yaparsan kontor gitmez

Dostum peki,bu ayarda nie reis abi bize "bilgi verilir" olarak işaretleyin dedi?Bunu kaparsam gene programın tüm olanaklarından yararlanabilicem ama dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xclbr -- 10 Mart 2008; 18:43:44 >
  • n95 gorecelidir,ben hala n95 8gb ın durusunu goruntusunu cok seviyorum ama n73 e 600 vercegıme mesela bu tlfna 900veririm.5mp xenon flaslı,gps li,internette kolayca dolaşabileceğim en azından wifi li tlfnum olur.ki kasa nın kalitesi gorusu de ayrı,accelometer olayı da tabi,resim ve video kalitesini soylemeye gerek yok

quote:

Orjinalden alıntı: greg oden
    en iyisi nokio hertürlü ama bu modeli beğenmedim tuşlardan dolayı benm tercihim n73 ve n95
  • öyle yaptırmamıştır yanlış anlaşılma var bnce.bu ozellik sayesinde hava durumunu o anli trafik durumunu,nerde kalabalık yollar fln herturlu bilgiyi gorebiliyosun.gerektiğinde kullanılır olarak ayar vermiştir.

Edit : kardeş bi bildiği vardır elbet..gelince açıklar ztn

quote:

Orjinalden alıntı: |ExCaLiBuR|
    quote:

garminde ayarlar -garmin online-sonrada devre dışı yaparsan kontor gitmez

Dostum peki,bu ayarı niye reis abi bize öyle ayarlattı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi énigma -- 10 Mart 2008; 18:47:11 >

• Bu arada arkadaşlar n82 aldığımdan dolayı çok memnunum,ilk n95 8gb le arasında kalmıştım fakat bunu alınca bir kanım ısındı alete,bana kalırsa n95 8gb dan daha iyi siz ne derseniz deyin,zaten bişi diyemezsiniz iki telefonda hemen hemen aynı flash lar hariç
  • quote:

Orjinalden alıntı: musyun

REİS SONUNDA N82 ALDI HERKESE DUYRULUR..
    REİS HAYIRLI OLSUN...

Sonunda reisiide n82 li yaptıkmı yaw yaşasınBu arada telefona coreplayer ile garmini yükledim şimdi ne yükliyeyim?Gerekli olan diğer programlar nelerdir sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xclbr -- 10 Mart 2008; 18:48:52 >

• garmin-y browser-mobitubia-opera-handy taskman-flipsilent-fakecaller()-alarm manaer
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

===> MobiTubia 1.76 Beta 4 <===

Youtube'dan en iyi video izleme araçlarından 1i.

İndirmek için;
    http://www.mobitubia.com/dl.php?id=4

Bilgi için;
    http://www.mobitubia.com/dp/?q=node/2

enigmaenergy

Bir önceki sayfada imzalaman gerekiyor demişssin ama ben nasıl olduysa imzalamadan programı açtım ve youtube dan şaun video izliyorumSen sanırım mobitubia nın önceki versiyonlari için konuşmussun?Cevabını bekliyorum.Birde diğer programların linklerini nerden bulucam y-browser,flipsilent,fake callar falan onları nerden bulucam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xclbr -- 10 Mart 2008; 19:24:24 >

• yok hayır baska program için soyledim onu alıntıyı tam okursan farkedersin

levendis in sitesine bak programlar için

• 
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.