Şimdi Ara

Yeni Ekran Formunda Sosyal Medya Kullanmak Nasıl? | Samsung Galaxy Z Fold 8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu videoda Samsung Galaxy Z Fold 8 ile Instagram, TikTok, YouTube ve Sahibinden gibi sosyal medya uygulamalarını tek tek test ediyor, uygulamaların katlanabilir ekran yapısına ne kadar uyum sağladığını detaylı bir şekilde inceliyoruz. Büyük iç ekranın içerik tüketimi, dikey video deneyimi ve sosyal medya kullanımına sağladığı avantajları gerçek kullanım senaryolarıyla değerlendiriyoruz. Apple'ın da yakın zamanda bu formda bir telefon üreteceğini biliyoruz. Üreticilerin yaptığı bu değişikliklerin gerçek hayata etkilerinden birini bu videoda ele almış olduk. Sizler Galaxy Z Fold 8'in sosyal medya deneyimini nasıl buldunuz? 

• İç ekranda bildiğin tablet moduna geçiyor uygulamalar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ben multitask için 8 ultra istiyorum mediamarkta gidip baktımda düz 8 sadece yan yana 2 uygulama açsan verim alırsın bide ekrana o kadar içerik sıgmıyor z fold8 ultra da daha fazla çalışmalık alan var kaleme gelirsek bende s24u var kalemi fotograf denklaşörü ve fotolardan nesne silmek için seçmek harici kullanmıyorum bazıları e imza falan atıyor cizim sunum vs yapıyor onlar için güzel s serisi ile z serisi arasında fark olmalı açıkcası kimse snapdragon 8 gen elite 5 yerine 6 alcam diye düşünmüyor daha bariz şeylere takılıyorlar kaç kamera s pen varmı vs z fold 8 ve 8 ultrada spen olsa kimse s26 ultra boşa çıkardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RTXberat -- 30 Temmuz 2026; 1:28:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.