Bildirim
Yeni Ekran Formunda Sosyal Medya Kullanmak Nasıl? | Samsung Galaxy Z Fold 8
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
İç ekranda bildiğin tablet moduna geçiyor uygulamalar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ MuratTurkNet+ -
İkisi de kalemsiz kalarak anlamsızlaştı. Tabletten farkı yok ikisininde, sadece katlanabiliyorlar.
-
ben multitask için 8 ultra istiyorum mediamarkta gidip baktımda düz 8 sadece yan yana 2 uygulama açsan verim alırsın bide ekrana o kadar içerik sıgmıyor z fold8 ultra da daha fazla çalışmalık alan var kaleme gelirsek bende s24u var kalemi fotograf denklaşörü ve fotolardan nesne silmek için seçmek harici kullanmıyorum bazıları e imza falan atıyor cizim sunum vs yapıyor onlar için güzel s serisi ile z serisi arasında fark olmalı açıkcası kimse snapdragon 8 gen elite 5 yerine 6 alcam diye düşünmüyor daha bariz şeylere takılıyorlar kaç kamera s pen varmı vs z fold 8 ve 8 ultrada spen olsa kimse s26 ultra boşa çıkardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RTXberat -- 30 Temmuz 2026; 1:28:1 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler