|
Merhaba arkadaşlar, Uzun süredir "Tivibu sadece Türk Telekom'un verdiği modemlerde çalışır" şeklinde yorumlar görüyordum. Merakımdan kendi hattımda deneme yaptım ve deneyimlerimi paylaşmak istedim. Türk Telekom VDSL internet ve Tivibu IPTV hizmetimi aşağıdaki modemlerde test ettim: - Türk Telekom AX1800 - Zyxel VMG3625-T50B - Vodafone H300S - Keenetic Carrier DSL Tüm modemlerde sadece internet kullanıcı adı ve şifresini girerek bağlantıyı kurdum. Son olarak Tivibu'yu Keenetic Carrier DSL üzerine taşıdım ve birkaç gündür aktif olarak kullanıyorum. Şu ana kadar: - Kanal geçişlerinde sorun yaşamadım. - Donma ve takılma olmadı. - Yayın kesintisi yaşamadım. - Tivibu servisleri normal şekilde çalışıyor. Hatta konu hakkında Türk Telekom müşteri hizmetleriyle de görüştüm. İlk görüştüğüm temsilci farklı modemlerde çalışmayacağını söyledi. Daha sonra üst birime danışıldığında farklı modemlerde kullanılabildiği bilgisi paylaşıldı. Bu paylaşımı özellikle Türk Telekom'un verdiği modemi kullanmak istemeyen, modemi arızalanan veya farklı bir modem tercih etmek isteyen kullanıcılar için yapıyorum. Benim kendi deneyimimde Tivibu, farklı modemlerde sorunsuz şekilde çalıştı. Elbette her modem ve yazılım sürümü farklı olabilir ancak kendi testlerimde herhangi bir uyumsuzluk yaşamadım. Kullandığım son modem: Keenetic Carrier DSL Bu konuda deneyimi olan arkadaşlar varsa onların tecrübelerini de merak ediyorum. |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler