Şimdi Ara

[SATILDI] İlk Sahibinden Kutulu Series X

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 [SATILDI] İlk Sahibinden Kutulu Series X

2022 Ocak'ta Singapur'dan aldım. Garantisi bitti.

İş nedeniyle aldığımdan beri 4-5 oyun anca bitirebildim. Az kullanılmış ve yorulmamış bir cihazdır.

Ne konsolda ne de kontrolcüde aşınma, ezik, çizik, darbe yok. İçi açılmadı, tamir görmedi, hiçbir arızası yoktur. 

Aldığım şekliyle kutusu ve eksiksiz tüm kutu içeriğiyle (orijinal HDMI kablosu, güç kablosu, kitapçıkları vb.) teslim edilecektir.

Kutusundan çıkan siyah renkli gamepad stick drift sebebiyle verilmeyecek. Yerine sıfır satın aldığım, sorunsuz ve çok az kullandığım 9.nesil pembe gamepad (Xbox Wireless Controller - Deep Pink 2022) ile teslim edeceğim. 

Titiz bir kullanıcı olduğum için genel bakımına ve kozmetik durumuna dikkat ederek kullandım. Güvenle alıp sorunsuz kullanabileceğiniz bir cihazdır. 

İstanbul Maslak civarı elden teslim edilecektir. Kargoyla gönderim yoktur.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

• 4 - 5 oyunda nasıl drift olmuş. Dualsense mi bu.

4-5 oyun bilgisi doğru. 20 bin liralık konsolu satmak için bu konuda yalan söyleyecek birisi değilim :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Whole Lotta Rosie kullanıcısına yanıt

Dualsense kızıyorduk. Xbox kontrolcüleri de sıkıntı demek ki. Hayırlı satışlar dilerim.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.