Şimdi Ara

Özgür Özel: Senin kocan erkek değil (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy şu anda #39
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sen mi ben mi? Kadrolu trollerle paslaşan sensin. Tarafsızım diye ayak yapma. Seçim zamanı da böyle elemanları çok görmüştük. İşlemez bu taktik. Akpyi eleştirince uçururlar demi seni. Ödeme alanın anasına küfür etmiştim. Senin gibi kıvırmadım.

Tam bir delikanlı gibi kıvırıyorsun.

Aferin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

akpyi binlerce kere eleştirdim

artık chp de eleştirilecek yok öyle milleti kandırmak

tek dertleri hükümeti ve tüm koltukları ele geçirmek istedikleri gibi at sürmek

ülkedeki sorunları çözecek tek cümleleri dahi yok çünkü zaten bunu dert ettikleri yok

sizin gibiler de işte içinizde

-saf olanlar var fazla iyi niyetli harbiden oltayı yutmuş sadece akp gitsin chp gelsin her şey düzelecek sanıyor

-sadece hırs yapmış olanlar var yeter ki gitsin ülke ne olursa olsun umurunda olmayan sadece o siniri geçsin

-bir de çıkarcı tabi ki partiye bağlı mamalananlar var (sayıları baya arttı)

Kısaca ona buna bok atmak yerine biraz sesinizi kesin

Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, başarı için en gerçek yol gösterici ilimdir, fendir. İlim ve fennin dışında yol gösterici aramak gaflettir, cehalettir, doğru yoldan sapmaktır.
    Mustafa Kemal Atatürk

• -OdATA- kullanıcısına yanıt

İlk cümle ne kadar haklı ki o kadar ak parti eleştirdim bir şey değişmedi muhalefet eleştirip değişmesi saglarsak o zaman birşeyler değişir valla

Bu cümle akp yandaşları için değil yalnız üstüne alınma  

Yandaş aslında sana diyorlar ne yaparsa yapsın CHP diyen sana , ben yeri geldiğinde eleştirir yeri geldiğinde ise milletin faydasına ise desteklerim , şuan ak parti politikası berbat lakin CHP ve 6 yandaş daha berbat

Özgür Özel halen daha kendisini genel başkan yardımcısı flan sanıyor heralde. Bu millete mesaj atma sevdası nedir yaa.

İddialara göre Alkol Problemi var Özgür Özel'in ve akşam saatlerinden sonra kafasına estiğimi sağa sola mesaj atmalar başlıyor. Burcu Köksal'da gecenin bir vakti saçma sapan tehtit ve küfürlü mesaj atardı demiş dün. Veya yok kocanı boşa gel flan yazıyor kadına. Ve açıklamadığı çok sıkıntılı laflar var diyordu Burcu Köksal.

Bu dümdüz küfür ettiği Ankarada İlçe belediye başkanı vardı.

Birde bu istifa eden belediye başkanının eşine yazmış o dönemde dendi baya baya. Yaa sen kos koca CHP genel başkanısın ne muhattap olursun istifa eden insan ile. Veya karısı ne alaka neden yazarsın. Yok dik duramadı yok kocak erkek değil flan bunlar nasıl laflar. Başkasına bozuk toğum diyor şerefsiz diyor. Baya argo küfüre varan laflar etmişti bir belediye başkanınada ne gerek var bunlara.

Açıkçası normalde yapılacak işler değil bunlar. İstifa eden belediye başkanının eşine yazım eşine laflar söyleyip gel seni Milletvekili yapalım ne demek.

Özgür Özel: Senin kocan erkek değilHadi Özışıkyoutube
    Gazeteci Hadi Özışık bu yayında siyaset gündeminde tartışma yaratan bir iddiayı masaya yatırıyor. CHP’den seçildikten sonra partisinden ayrılan ve daha sonra AK Parti’ye katılan Gökhan Budak hakkında ortaya atılan yeni iddialar siyaset dünyasında geniş yankı uyandırdı. Budak’ın açıklamalarına göre CHP Genel Başkanı Özgür Özel, parti değişikliği sonrası Budak’ın eşiyle bir telefon görüşmesi yaptı. Bu görüşmede Budak’ın eşine “kocan dik durmadı” ifadelerinin kullanıldığı ve hatta siyasi bir teklif yapıldığı yönündeki iddialar tartışma yarattı. Söz konusu iddialar henüz resmi olarak doğrulanmış değil ancak siyasette yeni bir polemik başlatmış durumda. Bu yayında şu sorulara cevap arıyoruz: Gökhan Budak’ın ortaya attığı iddialar ne anlama geliyor? Özgür Özel cephesinden neden bir açıklama gelmedi? Türk siyasetinde ailelerin bu tür tartışmaların içine çekilmesi doğru mu? Tüm detaylarıyla bu konuyu konuşuyoruz. #chp #özgürözel #gökhanbudak ABONE OL: https://bit.ly/2vwnLtx DESTEK İÇİN KATIL: https://bit.ly/2AqHsEY Merhaba arkadaşlar, 2000 yılından bu yana Türkiye'de İnternet gazeteciliği yapıyorum. İnternethaber, Gazeteoku, Gazeteciler.com, Elmaelma.com ve Memurhaber sitelerinin kurucusuyum. Nethaber yazarı Süleyman Özışık ile birlikte Youtube kanalımda yayın yaptık yıllarca. Süleyman Özışık'ın vefatı sonrası kendi başıma yayınlar yapmaya devam ettim, ediyorum... Haber, politika, siyaset, gündem, son dakika haberler, gazete yazarları ile röportajlar... Aynı zamanda EKOL TV'de programlara katılıyorum. 🌐 Bizi Takip Edin! https://www.instagram.com/hadiozisik/ https://twitter.com/hadiozisik https://www.youtube.com/HadiÖzışık https://www.facebook.com/hadiozisik Bünyemizde Bulunan Haber Siteleri; https://www.internethaber.com/ http://www.gazeteciler.com https://www.gazeteoku.com
    https://www.youtube.com/watch?v=GNAM-i5fIAc

• maligezgin kullanıcısına yanıt

Bunların yaptığı çakallık. Levent hükümet aleyhinde paylaşımları falanda oluyor ama ne hikmetse sadece chp aleyhinde olduğu zaman o kısımları kesip sadece o kısmı paylaşıyorlar.  

Bu herif sozcuye filan da çıkıp konuşuyor

Hiç utanmiyorlar da

Biri de programda çıkıp soylemiyo mu arkadaş

Millet bilsin kimin ne mal olduğunu

Yargılanıp suçsuz bulundu. Yargılarlarsa o zaman hükümetten daha çok kişinin tutuklanmasının önü açılır.

Nitekim çıkmış bile.

stoa başlıkları troll başlıklar arasında en bel altı vuran başlıklar. belki de özel ilgisi vardır bilemeyeceğim. hangi konuyu açsa yok birisi şunla sevişmiş, birisi bunla partilemiş, birinin şu mesajı sızdırıldı temasında oluyor.

AMD Ryzen 5 5600, MSI B450 Tomahawk MAX, Crucial Ballistix Sport LT DDR4 3000 2x8GB, MSI GeForce 1060 3GB Gaming X, Kioxia Exceria Plus 1TB, Phanteks P400A, EVGA Supernova 650 G2, Noctua NH-U12S Chromax, Acer VG240ypbiip, Aula F75, Logitech G Pro X Superlight
  • Levent Gültekin son videosundaki düzeltmesinde sadece cümle mesajda değil arama esnasında söylenmiş diyor iddiasının arkasında duruyor. Chplilerin iftira atmış özür diledi algı çalışmasına karşılık dayanamayıp twit attı.

Levent Gültekin:
    “Özgür bey bir kuşatma aldında, o da gereksiz hatalar yapıyor mesela Göle belediye başkanının eşine mesaj atıyor, ne gerek var böyle şeylere” demişim, sonra taraflardan mesaj değil arama olduğu bilgisi geliyor, yani Özgür bey mesaj atmamış aramış, bunu da çıkıp ilk programda düzeltiyorum. Bu durumu Özgür Özel’e iftira attı diye pazarlayan utanmazlar niye iftira atayım ne çıkarım var?

x (formerly twitter)
    Levent Gültekin (@acikcenk) on X
    https://x.com/acikcenk/status/2054859155085611439?s=46&t=8jRxE4lbhhvNKPvlnyD8Ng

Haklı olabilirsiniz, gerçekten haklı olabilirsiniz; fakat başkasının düşüncelerini değiştirmek söz konusu olunca haklı olmanız büyük bir olasılıkla hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Her on tartışmanın dokuzunda taraflar kendi haklılıklarına, tartışmaya başlamadan önce inandıklarından daha çok inanmaktadırlar. Tartışmayı kazanamazsınız. Çünkü kazansanız da kaybetseniz de bir şeyleri kaybetmişsinizdir. Neden? Diyelim ki diğer kişiye karşı bir zafer kazandınız ve onun fikirlerini bir paçavra gibi parça parça ettiniz, kafasının çalışmadığını kanıtladınız. Peki ya sonra? Siz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ya karşınızdaki kişi? Onu küçük düşürmüş olacaksınız. Gururu kırılacak. Size gücenecek. Ayrıca unutmayın: Düşüncelerinin yanlışlığı kanıtlansa da, insan aynı düşünceleri savunmaya devam eder. Bir münakaşadan en iyi sonucu almanın tek yolu münakaşadan kaçınmaktır. -Dale Carnegie

• Gazeteci dediğin iddiayı araştırır, aslı varsa ortaya koyar. Hakkında iddia olan taraflara sorup onların cevaplarını da yazar. Sadece iddiaları söylemek gazetecilik değildir. Ben söylerim yanlış varsa düzeltsinler demek gazetecilik değildir. Dolayısıyla Levet Gültekin, Nevşin Mengü gibileri gazeteci değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 14 Mayıs 2026; 15:1:22 >

Attığınız pislik üç gün dayanmıyor. Özgür Özel: Senin kocan erkek değil 

Orijinalden alıntı: Enes Eyibil

Yandaş aslında sana diyorlar ne yaparsa yapsın CHP diyen sana , ben yeri geldiğinde eleştirir yeri geldiğinde ise milletin faydasına ise desteklerim , şuan ak parti politikası berbat lakin CHP ve 6 yandaş daha berbat

Yandaş kelimesinin Türkiye'deki jargonunun farkında bile değilsin neyse detayına girmeyecem. Senin destekleyeceğin tek parti var benim çok... Yeri geldi İyi Parti yeri geldi Zafer yeri geldi Mhp (cumhur ittifakına katılmadan önce), yeri geldi CHP... Ama senin tek parti var ve seveeee seveeee onu destekleyeceksin. Mecbursun, eleştirsen de gidip oy vereceksin, mecbursun, istemesende seve seve oy vereceksin mecbursun.... 2023 seçimlerinde iyi partiye oy verdim, Akşener'i destekledim, mecburen KK ya verdim, Soğana verecektim, iyiki vermemişim sonradan pişman ederdi o fırıldak. Yerel seçimlerde İzmir'de İyi parti'ye verdim ve Cemil Tugay'ı zerre sevmem, twitterda da bizzat eleştirmişimdir, oyumu da alamadı. Ya sen.. Yerel seçimde d e gidip oy vereceksin, tek partin tek seçeneğin var. Ak partiyi bugünlere getiren yandaş zihniyetinizin ürünü şuanki ak partinin berbat dediğin politikası. Adamlar ne yaparlarsa yapsınlar evet i basanlarda kabahat. Tekrar hatırlatayım anlamıyorsunuz çünkü ülkeyi yöneten şuan AKP ve olanların tüm sorumlusu da akp.

• Burada harbi mesajlaşma değilmiş.

Gecenin bir yarısı ARAMA VARMIŞ :D

Şaka gibi işler yaa. Bir genel bir bir belediye başkanını neden arar gecenin bir yarısı ?

Dün TV100'de İstifa eden belediye başkanı ilede konuşmuşlar evet bize mesaj atmak yok gece vakti Aramış deniyor. Ve istifa eden belediye başkanının eşi açıyor telefonu . Özgür Özel'de bazı lafları söylemiş.

Ve kadına seni gel Milletvekili yapalım o zaman denmiş. Yok senin kocan dik duramadı flan denmiş bunlar kesin gibi duruyor. Mesaj olmadığı için ispatlanamaz ama Telefon görüşmesi kesin.

Kos koca CHP genel başkanı kendisini neden bu hallere düşürür akıl alır gibi değil.

Nevşin Y-CHP tayfadan yani Tanju gibi parti içinde çıkıntı yapan milliyetçi tipleri sevmeyenlerin gazetecilerinden. Y-CHP tayfa da zaten AKP ile kapalı kapılar ardında el ele, kol kola. Y-CHP kontrollü muhalefettir, iktidarın kuklasıdır, düzen partisidir, iktidar koltuğunda rahat rahat otursun devam etsin diye vardır. Bu düzenin bozulmaması iktidarın koltuğunun sallanmaması ve diğer iktidarın koltuğunu sallama potansiyeli olan muhalif seslerin önünde set olsun takoz olsun ama iktidara gelip iktidarı da ele geçirmesin diye vardır, seçmeni bir noktaya kadar konsolide etmek için vardır yani. Kısacası Y-CHP ve akepeliler Tanju gibi Özdağ gibi adamları sevmez ve seri bir şekilde bok atarlar. Soru şu sen hangi kesimdensin, gerçi cehepe bokladığına göre geriye akepe tayfasının troll'ü olmak kalıyor. Adamın kızarma ihtimali olduğu bir yüzü var sende yüz var mı?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.