Şimdi Ara

Acer nitro 16 açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
64
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba urunu 24 aralik 2024 tarihinde aldim ve bu zamana kadar sorunsuz kullandim. Cihazi şarja takmadan kullaniyordum. Bir USB içine linux kurmak için iso dosyasını açmıştım. Ben arkadaşımla konusurken bilgisayar bir süre o ekranda bekledi. Kurulumu daha başlamıştım. Linuxu bir USB ye kuracaktım onu bile secmemiştim. Sonrasında cihaz aniden kapandı.

Güç tuşuna bastığımda klavye ışığı 1 saniye bile sürmeyecek sekilde yanıp kapanıyor. Cihaz şarj oluyor. Hatta usb portu üzerinden telefonumu bile şarj ediyor. Ama ben güç tuşuna bastığımda belirttigim gibi klavye ışığı anlik yanıp sönüyor bilgisayar açılmıyor.

Güç tuşuna basılı tutarak statik elektriği atayım dedim fakat ben güç tuşuna basılı tutarken sürekli açılmaya çalışıyor. Yani statik elektrik atma tuşunu bilmiyorum güç tuşu diye tahmin ettim ama değil sanırım.

Fn + esc kombinasyonunu denedim beceremedim. Sorunu nasıl çözebilirim. İçinde onemli projelerim var garantiye göndermek zorunda kalmadan çözebilir miyim ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• En son fan çalışır gibi oldu simdi ne sarj göstergesi çalışıyor ne de power tuşu 😅

ssd yi söküp içindekileri bir başka bilgisayara takıp yedekle sonrasında servise ver.

• arka kapagi ac, bataryanin kablosunu cikart. prize de bagli olmasin. bu sekilde guc tusuna bas biraz bekle. bataryanin kablosunu takmadan alt kapagi kapat. cihazi prize bagla ve acmayi dene. normal sekilde calisiyorsa prizden cikart, bataryanin kablosunu tak.

Corsair Vengeance LPX CMK32GX4M2D3600C18
    2x16GB DDR4-3600mhz DDR4
    Samsung SSD 990 PRO with Heatsink 1TB
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer nitro 5 cızırtı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.