Şimdi Ara

Screen Door Effect (SDE): Sineklik Etkisi Monitörde garanti değişim veya iade kapsamına girer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
43
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İdefixd'ten Gigabyte GIGABYTE GS27QA 27″ 180Hz 1ms HDR Ready 2k QHD IPS Gaming monitör aldım. İlk gün herhangi bir sıkıntı yaşamadım ama bir gün sonra baktığımda iki sorunla karşılaştım. Monitörde siyahlar ışık sızması mevcut fakat bunu çok umursamadım. Benim dikkatimi çeken şey özellikle yeşil renklerde maç izlerken fifa oynarken bunun gibi şeyler yaparken ekranda bi değişik çizgi çizgi görüntünün bozulduğunu fark ettim. Her zaman olmuyor ama bazen sık tekrarlıyor bazen de ara ara geliyor. Özellikle yeşil renklerde oluyor sanmıştım fakat gta 5' te de denemek istedim ve orada çok daha ciddi bozulmalar fark ettim. Yapay zekaya sorduğumda bunun sebebi Screen Door Effect (SDE): Sineklik Etkisi olduğunu panellerde bazen böyle olableceğini mesafeyi artırırsan çok fark etmeyeceiğini söyledi. Her ne kadar öyle söylese de rahatsız edici bir görüntü ve hoşuma gitmiyor. İdefixten iade talebi oluşturduğumda açılmış ürünleri iade almadıklarını garantiye de biz veremeyeceklerini söyledi. Gigabyte ile ileteişime geçince de garantiye göndermem için kargo ücretini benim ödememi istiyor. Böyle saçma şeyle karşı karşıyayım. Görüntüyü de kendim çekemedim çünkü telefon tam algılamıyor ama internette hemen hemen aynı olan görüntüyü yükledim. Görüntüdeki bozulma görüntü haraket halindeyken oluıyor bu arada.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.