< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

2 Mobil
Popüler Konular listesinde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Osmanlı'dan. Osmanlı da çok severmiş. İspanya'da Hitler'e kalmadan soy kırım ile işi bitirecekmiş ama hünkarımız yabancı menşeili karısının motivasyonuyla hepsini getirtmiş. Sonra ticaret, ulema ne varsa Ermeni, Rum ve Yahudilerin eline geçmiş. Türkler'mi... Ya Kuyucu Murat Paşa gibi bir sırp asıllının elinde kafasını kaybetmiş, ya da Çanakkale'de... Bu coğrafyada Türk olmayacaksın. Her millet el üstünde tutulur. Türkler ölecek veya sömürülecek lazımsa akla gelir. |
|
CHP liler Volksvogene Boykot düşünmüyor mu? hadi CHP yi geçelim sen boykot yapılmalı diyor musun. Ben AKP ye oy veren bir seçmen olarak Boykotu yapılmalı diyorum. Oraya buraya çekmeden Boykotu desteklediğini söyle içime su serp. |
|
Peki sen boykot eder misin. herkes önce kendinden sorumlu. beni soracak olursan 20 yıldan fazladır Avrupa arabalarına kendi çapımda boykot uyguluyorum. Toyota kullanıcısıyım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 29 Mart 2026; 11:28:12 > |
|