Şimdi Ara

En az EOD Paketli Hesap Alınacaktır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, en az EOD paketi olan, başlangıç orta düzey hesap arıyorum. API keylerinizi ve fiyat bilgisini iletirseniz hızlıca dönüş yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SametKA24 -- 11 Mart 2026; 12:16:44 >

Türküm,Doğruyum,Çalışkanım,İlkem;Küçüklerimi korumak,Büyüklerimi saymak,Yurdumu, milletimi özümden çok sevmektir.Ey büyük Atatürk;Açtığın yolda,Gösterdiğin hedefe,Durmadan yürüyeceğime and içerim.Varlığım;Türk varlığına armağan olsun.Ne mutlu Türküm diyene!
  • Steam GW2 Hesabı Satılık

Steam üzerinden açılmış Guild Wars 2 (FULL DLC) hesabımı satıyorum. Oyunda fazla ilerleme yok.

Hesap Steam hesabı ve e-posta adresiyle birlikte devredilecektir.

*1-2 Wizard Vault dönemindeki itemler toplandı.

*Twitch Dropların %80-90 ı mevcut

Hesapta bulunan oyunlar:

• Guild Wars 2 (Tüm DLC’ler açık, ≈90 saat)

• Counter-Strike 2 (≈37 saat) – oyun içi kasa/drop ile para kasılıp GW2 için yeni DLC/ek paketler alınabilir

• Black Desert

Borderlands 2

• Fantasy General II

• Hellslave

ve dahası olabilir. Hesap Dilersen mail ile dilersen de mail ve bilgi güncellemeleri ile verebilirim. 1. Ana hesabımı satmıştım. bunuda satmayı düşünüyorum artık bıraktım oyunu. İndirimli Alınan fiyatların az daha üstüne bırakabilirim dilersen 6000 TL yeterli olacaktır. Bilgi istersen yazabilirsiniz.

• Elimde janthir wild yeni gelen paket olmayan bir hesab var ayrintili foto istiyosan ozelden atabilirim diger pkt full

Gw2 kendi sitesinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmohesap -- 18 Nisan 2026; 12:37:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.