Şimdi Ara

Lenovo Thinkpad E14 Gen 5 AMD - 25 Ay Garantili - Az Kullanılmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
53
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Lenovo Thinkpad E14 Gen 5 AMD - 25 Ay Garantili - Az Kullanılmış

Ürünün tam adı: Lenovo ThinkPad E14 Gen 5 21JR0009TX Ryzen 5 7530U 16 GB 512 GB SSD Radeon Graphics 14" WUXGA Notebook

Fatura Tarihi: 10.03.2025'tir. Thinkpad olduğu için 36 ay garanti gözükmektedir. Buna ilişkin ekran görüntülerini de ekledim. 25 ay garantisi kalmıştır.

Üründe fotoğrafta belirttiğim minicik iz dışında hiçbir kozmetik sorun yoktur. Tertemizdir. Pil sayacı 18'dir ki neredeyse hiç kullanmadım diyebilirim. Masaüstü bilgisayar ağırlıklı kullandığımdan laptopla işim olmadı. İşle ilgili bir kaç defa kullandım.

Ölü piksel yoktur. IPS ekranlı Thinkpad'lerde olan siyah ekranda ışık sızması hafif miktarda vardır ama bu zaten genelde IPS olan tüm ekran / monitörlerde karşılaşılan bir problemdir. Hafif düzeydedir. Aldığımdan beri vardır.

16 GB Ram, 512 GB M2 diski vardır. İşlemcisi Ryzen 5 7530U serisidir. Klavyesi ışıklıdır. Parmak izi sensörü ve yüz tanıma vardır.

Sadece elden satılacak. Gebze, Darıca, Tuzla civarında elden satılabilir. Fiyatı uygun tutuyorum. İnternette yer alan sıfır fiyatı çok uçuk gözüküyor ama ürün stoğuyla alakalı olduğunun farkındayım. Bu sebeple ben kendi sattığım ürününün fiyatını şişirmeden ilana koydum.

TAKAS yok. Pazarlık cüzi miktarda olabilir.

Ürün fotoğrafları sahibinden.com 1303386825 numaralı ilanda mevcuttur.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 27000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.