Şimdi Ara

[SATILDI] Pokemon Scarlet (Kutulu) - Nintendo Switch / SATILIK + TAKASLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
78
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Pokemon Scarlet (Kutulu) - Nintendo Switch / SATILIK + TAKASLIK

Satılık veya takaslık Pokemon Scarlet satıyorum. Sorunsuzdur. Kutuludur. Adresimden alacak takaslayacaklar önceliktir. (Üsküdar Ferah Mahallesi)

Aradığım oyunlar PC'de bulunmayan exclusive oyunlardır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

RTX 5090 MSI VENTUS 3X OC / Ryzen 7 7700X / Corsair Vengeance RGB 32 GB (2x16) DDR5 6000 MHz CL36 / MSI B650I MPG EDGE/ MLD M300 1TB / NZXT H9 Flow / MSI MAG A1250GL /Samsung Oddysey Neo G7 43" 4K 144Hz / Nintendo Switch 2 - Kaynak: forum.donanimhaber.com

• _____________________________
    Alışveriş listem: Soulfly1,kelto3, sansarsansar, Spirit_of_Sly, telsim81, MegriM, Eci_i, celchuk, crowded, Jöntürkler, Trusen, Ralph, Mydonose13, Blur, saykokemal, supermanTr, nucLear, gu_ven-gencler, mempa, emirkaraguler89, Sabah Kahvesi, gisigisi, Factotum., Hasancı Balık, kmlcck, muzaffer_k, Urzais100, UlasAsmadili, killforyou09, trust88,gs007tr, Ohzman, murlek, Ahm3tt,cakal41234 ,commando_xr, SquallTr, ps2mania, ayteknoloji, SUPPERMAN, burowan, manowar2401, gokalp00, titipoco, meceh, Ahmet©, Heradon,Nerding_Gamers, Enes Eyibil, pudinkk (55 Referans)
  • Sen satın almadan ne diye olumsuz referans olmuş oluyorsun ? Sonuçta haberleşiriz dendi. HABERLEŞİRİZ. Ben siz yola çıkınca '' durun ben vazgeçtim '' mi dedim ? Kusura bakmayın da dedik. 200 TL daha ucuza bulduysam onu alırım hocam son gün veya yolda seni mağdur da etmedim boş boş hakkımı yedin hakkım haram olsun

RTX 5090 MSI VENTUS 3X OC / Ryzen 7 7700X / Corsair Vengeance RGB 32 GB (2x16) DDR5 6000 MHz CL36 / MSI B650I MPG EDGE/ MLD M300 1TB / NZXT H9 Flow / MSI MAG A1250GL /Samsung Oddysey Neo G7 43" 4K 144Hz / Nintendo Switch 2 - Kaynak: forum.donanimhaber.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.