Şimdi Ara

Corsair RM850x ile ilginç bir sorun. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bir arkadaşım cwt üretim msi olan modelde (yazdığınız modelin 750w olanı) sorun yaşadı servis point (inanılmaz rezil bir firma) sizin elektrik hattında sorun var deyip 25 gün uğraştırmıştı tüketici hakem heyeti ile değişim aldık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuz51515151 -- 16 Ocak 2026; 0:42:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar PSU’yu dün taktım testleri yaptım hersey sorunsuz çalışıyor. Ancak 2026 yılında satılan bir PSU’nun sleeve’siz kablolara sahip olması yakışmamış. Kablolarda sadece 600W gpu kablosunda sleeve var.

Bu arada hazır elim değmişken kablolarada bi el attım gerçekten güzel oldu, dün tüm gün bunlarla uğraştım desem yalan olmaz. 😄

Corsair RM850x ile ilginç bir sorun.

Corsair RM850x ile ilginç bir sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PehliOne- -- 16 Ocak 2026; 23:53:10 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.