|
Epic Games Store'un 2. gizemli oyunu erişime açıldı
-
-
Sızdırılma haberleri yalan olabilir o zaman, doğrulamak için bugünkü oyuna bakayım eşleşecek mi dedim ama o takvime göre
bugün Jurassic World vermesi gerekiyordu. RDR2 vereceği haberi kolpa çıkabilir yani.
_____________________________ -
Rdr2 yıl başına kadar vermezse yeni yılda satın alacağım artık. 3 yıldır bedava verecek diye oyunu oynayamadım :)
-
patron derken patron nedir lo
-
Boss'u direkt patron diye çevirmiş. Aynı editör frame generation'ı da çerçeve üretimi diye çeviriyor.
İlkcan Girgin'i hep editör diye bildik ama çeviri yapan AI modelinin adı da olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 19 Aralık 2025; 10:30:50 >
-
onu farkettim abi ama işin komik yanı koskoca DH'de "oğlum bu iş böyle yapılır mı" diye kulak çeken birisi olmaması garip geldi.
Aslında listedekinden farklı oyun vermelerinin sebebi basit. Liste sızdırılınca epic games ceza olarak ücretsiz vereceği oyunu değiştirdi. Bu yüzden rdr2 bedava verilmezse yakarım ulan bu gezegeni. Ha bedava oldu ha olacak derken bilerek satın almadım oyunu.
Sızdırılma olayı bence yalandı. Sızdırılmasın da zaten. Sürpriz olması daha iyi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Xbox - TieionFlys
En Beğenilen Yanıtlar
|
Sızdırılma haberleri yalan olabilir o zaman, doğrulamak için bugünkü oyuna bakayım eşleşecek mi dedim ama o takvime göre bugün Jurassic World vermesi gerekiyordu. RDR2 vereceği haberi kolpa çıkabilir yani. |
|
Rdr2 yıl başına kadar vermezse yeni yılda satın alacağım artık. 3 yıldır bedava verecek diye oyunu oynayamadım :)
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt