Şimdi Ara

Çift Sim Kullanıyorum,Sim1 ile konuşurken Sim 2 kapalı çalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Çift sim kart kullanıyorum,telefonum S24 Ultra.

Sim1 ile konuşurken Sim2 aranırsa kapalı çalıyor hiç bir bildirim gelmiyor.
    Ben Sim1 ile konuşurken Sim2 aranırsa bunu görmek istiyorum,Bununla ilgili çözümü bilen var mıdır?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ben de Samsung cihazımda çift sim kullanmaktayım. Ancak benim tarafımda da bir sim ile konuşurken diğer sim arandığında çalıyor fakat bana herhangi bir bildirim gelmiyor. Arayan şahıs diğer sim ile olan görüşmem bittikten sonra tekrar aradığında "aradım ama açmadın" söyleminde bulunuyor. Bunun sebebi nedir açıkçası ben de merak etmekteyim.

• Aktif Etme: Telefonunuzun tuş takımından *43# yazıp arama tuşuna basarak çağrı bekletmeyi açabilirsiniz.

• İptal Etme: #43# yazıp arama tuşuna basarak özelliği kapatabilirsiniz.

• Durum Kontrolü: *#43# yazıp arama tuşuna basarak servisin açık olup olmadığını kontrol edebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szm428 -- 13 Mayıs 2026; 10:24:21 >
    Bu çözüm değil maalesef, daha önce denedim hangi hattab arandığını göstermiyor maalesef. Bu konuda bir tek Huawei kirin 970,980 ve 990 işlemcili modeller çok iyi. Bir hat ile konuşurken 2.hattan arama geliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.