Şimdi Ara

Hangi işlemciyi almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

B350 TOMAHAWK (MS 7A34) Anakartım için alabileceğim en iyi 3 işlemci hangisidir? Aşağıdaki listede görünenler benim anakartım ile uyumlu olanlar sanırım? Desteğinizi rica ederim.

Şuradan takacağınız işlemci modeline göre bios sürümüne dikkat edin.

https://www.msi.com/Motherboard/B350-TOMAHAWK/support#cpu

Aşağıdaki işlemciyi almak istiyorum sizce uygun mu? Buna göre indirmem gereken BIOS hangisi olur yönlendirir misiniz?

AMD Ryzen 5 5600G 3,9 GHz 16 MB Cache AM4 İşlemci

Merhahaba,

Aşağıdaki işlemci ve ram'i almaya karar verdim. Sizce uygun mu? Ayrıca BIOS için yayınlanan son versiyon bu. Öncesinde bunu yüklemek gerekiyor sanırım?

AMD Ryzen 7 5700X 3,4 GHz 32 MB Cache AM4 İşlemci

Kingston KVR26N19D8/16 16GB 2666 DDR4 Masaüstü Ram

Hangi işlemciyi almalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temose -- 7 Aralık 2025; 15:9:1 >

• temose kullanıcısına yanıt

İşlemci uygun, ram de yapı olarak ddr 4 olduğundan sorun gözükmüyor. Bios u eski işlemcinizle son sürüme update edin beta olmayan son sürümlerden biride olabilir.

İntel İ5 12600K / Asus Prime Z790 P DDR5Anakart - Xfx Merc 7900GRE 16 GB - Gskill ripjaws M5 white Rgb 2*16 32 Gb 6000 mhz CL 36 DDR5 Ram dual kit - AOC Gaming 27g2spu/BK 27 IPS full HD Monitör -Crucial P5 Plus 500 GB Gen 4 M2 Ssd - 1 TB Wd Black SN 770 Gen 4 M2 SSD - Lianli
    Lancool 2 mesh beyaz argb kasa - Nzxt C750 gold modüler psu - Logitech Z333 2+1 Speaker - ID cooling se-214-xt beyaz argb hava soğutma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Monitörü Almalıyım
    4 ay önce açıldı
    Hangi rami almalıyım ?
    6 yıl önce açıldı
    Hangi monitörü almalıyım?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.