Şimdi Ara

Maximum kredi kartı yurtdışında kullanamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan ingilteredeyim. Kartın pound ekstresi, temassız özelliği, yurtdışı kullanımı açık. Ama hiçbir şekilde kullanamıyorum. Hattım yurtdışına kapalı olduğu için arayamıyorum. Temassız ve şifreyle işlem yapmayı denedim olmuyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• "Maximum mobile" uygulamasini indirip, alis veris esnasinda bir onay/kod gonderiyor mu kontrol edilebilir.Kart ile bir kac olumsuz islem gerceklestiyse (post cihazina okutulup para cekmediyse vb) kart supheli islem durumundan askiya alinmis olabilir. Online bankacilik uzerinden verilen onaylar kontrol edilebilir (yurtdisinda kullanim vb) kart limiti kontrol edilebilir (sanal kart icin ayrilmis bir limitten mi kredi karti ile alis veris yapilamiyor vb), cep telefinu Android isletim sistemi ise wifi arama acilabilir( bu durumda wifi uzerinden arama yapar veya sms alir ancak internet lazim) belki e-sim destegi varsa telefonun uygun e-sim alinabilir veya 3store a gidip fiziksel bir sim alinir.Pin le alis veris tekrar denenebilir. Is bankasinda sterling hesabim olmadi ancak ustteki metodlari diger para brimlerindeki hesabim icin kullandim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok Kredi Kartı Mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.