Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 (SATILDI) STEAM DECK OLED 512 GB SIFIRDAN FARKSIZ KUTULU + AKSESUAR Satın Al 26 Kasım 2025 20:24 1 1 (SATILDI) STEAM DECK OLED 512 GB SIFIRDAN FARKSIZ KUTULU + AKSESUAR Merhabalar,Konsolun ilk sahibiyim. Yaklaşık 8-9 aylık bir cihaz. Sıfırdan farksız durumda. Yanında konsol ve joypadler için 2 adet koruyucu kılıf mevcut.Fotoğraflarda görüldüğü gibi konsolun ve adaptörün kutusu dahi duruyor. Siz aldığınızda sadece mührü açılmış olacak. Onun dışında tamamen ilk alındığı andan farksız durumda.Aldığımdan beri 1 oyun bitirecek kadar bile kullanamadım. İş yoğunluğu, zamansızlık yüzünden konsolun tadını çıkaramıyorum.Alırken çok araştırmıştım. Steam Deck Oled bence halen el konsolu piyasasında alınacak en mantıklı cihaz. Oyunlara türkçe alt yazıda sorunsuz şekilde ekleniyor.Ankara içi elden, ya da kargo ile gönderim yapabilirim.Takas düşünmüyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 24999 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara, Çankaya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün (SATILDI) STEAM DECK OLED 512 GB SIFIRDAN FARKSIZ KUTULU + AKSESUAR [SATILDI] Lenovo IdeaPad 17*3 V110-80V20006GE (6000 TL) (SATILDI)SIFIRDAN FARKSIZ KUTULU XBOX SERIES X