Şimdi Ara

TOGG’un yeni aracı T8X geliyor: LFP batarya da yolda (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
68
Cevap
1
Favori
4.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy şu anda #3
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
76. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Gümrük birliği olduğu sürece o dediğini YAPAMAZLAR...

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Diğer taraftan bizim çarpık şehirler şimdiki yoğunluğu kaldırmıyor, trafik durma noktasında. Ucuz araba olursa bu sefer tamamen kitlenir, park yeri bulmak zaten imkansız olmaya başladı. Her tarafımız ayrı bozuk.

• cihat52.5 kullanıcısına yanıt

Bu araçları sadece senin için yaparsa firma batar. Bir şeyleri yazarken iki kere düşünseniz diyorum.

• artemisbd kullanıcısına yanıt

TOGG'un şu an satışta olan versiyonu SUV-C. Orta üstü bütçeye hitap eden bir otomobil. Sahin'den terfi edenin bu otomobile geçebilmesi için önce o adamın gelir düzeyinin seviye atlaması gerekiyor. Daha yeni bir firma bu. Bırakın da adamlar üretimlerini yapsınlar, dünyaya satsınlar. Üretim sayıları arttıkça daha düşük segmentte, daha ucuz otomobil modelleri de ortaya çıakcaktır zamanla. Bir firmanın ucuz segment üretebilmesi için önce o fabrikanın hatırı sayılır bir süre üretimde olup üretim adetlerini artırması ve maliyetleri düşürmesi gerekir.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

O elalem dediğin en az 20 senelik firma. TOGG ise daha 2 senelik firma. Daha yeni kurulmuş bir firma sana 3 ayda bir model çıkaracak değil. O elalem dediğin firmalar da ilk kurulduklarında 3 ayda bir model çıkarmıyorlardı, çıkaramıyorlardı.

• maligezgin kullanıcısına yanıt

2 yıl oldu. Adam rüyasında TOGG diye bir firmanın 20 yıldır üretimde olduğunu falan zannediyor herhalde.

• hikaye816 H kullanıcısına yanıt

Evet. O fiyata o kalitede bir otomobil bul, sonra pahalı diye dert yanarsın.

O saydığın modeller de Türk değil, fi tarihinden beri İtalya'da üretilen modeller. Ucuz otomobili ancak onlarca senedir üretimde olan ve de üretim maliyetlerini düşüren firmalar üretebilir. TOGG da ucuz otomobil üretebilmesi için en az 10 senelik bir firma olması gerekiyor, ki 10 sene bile yeterli gelmeyebilir duruma göre.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.