Şimdi Ara

Playtation 5 Controller (Dualsense alternatifi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Playtation 5 Controller (Dualsense alternatifi)

Aliexpress'ten almıştım sadece test ettim. Dualsense'ime hall effect analoglar takınca kullanmaya fırsatım olmadı hiç. Playstation 5 oyunlarıyla da çalışıyor (piyasadakilerin çoğU ps5'e bağlansa da sadece ps4 oyunlarıyla çalışıyor)

Bağlantı yöntemi: Kablolu

Uyumlu platformlar: PS4/PS5/PC/Steam Deck/Mac için (- Görselde belirtildiği üzere PS5, PS4, Steam Deck ve PC uyumludur (PC Dualsense olarak tanır)

Tutma yerleşik bir 3,5 MM kulaklık jakına sahiptir ve ses işlevini destekler;

Çift noktalı kapasitif algılamalı dokunmatik yüzeyi destekler;

Çift motorlu titreşim fonksiyonunu destekler.

- Hall effect arka tetikler

- Analogların drift yapma riski azaltılmış

- 2M uzunluğunda kablo ile uzak mesafeden oynanabilir (Kabloludur yani kablosuz mu diye sormayın)

- Playstation 5'e direkt tak çalıştır olmakla birlikte diğer muadilleri gibi yalnızca PS4 oyunları değil Playstation 5 oyunlarıyla da çalışır (Test edildi. Ghost of Tsushima, Horizon Forbidden West, Elden Ring, FC25 gibi oyunların PS5 verisyonlarıyla) 

- Kulaklık çıkışı gayet güzel çalışmakla birlikte dahili hoparlör ve mikrofon yoktur.

Aldığım fiyatın (gümrük kargo vs dahil) neredeyse yarısıdır pazarlık teklif etmeyiniz lütfen.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.