Şimdi Ara

DEEPCOOL KENDOMEN ATX MIDTOWER KASA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 DEEPCOOL KENDOMEN ATX MIDTOWER KASA
    Deepcool Kendomen marka tertemiz kusursuz kasa. Kasanın sac kalitesi olsun plastik kalitesi olsun gerçekten çok iyi. İçinde 5 adet RGB molex fan mevcut. 2 si sabit yanıyor 3 ü hareketli. Ben üst tarafında 240lık sıvı soğutmayı rahatça kullandım. İçinde Power Supply YOKTUR. Deneme amaçlı fanları göstermek için birinden alıp taktım. İçinde 1 adet DVD yazıcı da bulunmakta. Öndeki kırmızı koruma kapağı takılı olduğundan görünmüyor çıkarılıp kullanılabilir. 3,5 İnç HDD yuvaları, 2,5 İnç SSD yuvaları mevcut. SSD yuvası söküldüğünde uzun ekran kartları sığacak kadar alan açılıyor. Sağ tarafı kablo saklamaya müsait. DEEPCOOL KENDOMEN ATX MIDTOWER KASA DEEPCOOL KENDOMEN ATX MIDTOWER KASA DEEPCOOL KENDOMEN ATX MIDTOWER KASA DEEPCOOL KENDOMEN ATX MIDTOWER KASA DEEPCOOL KENDOMEN ATX MIDTOWER KASA DEEPCOOL KENDOMEN ATX MIDTOWER KASA DEEPCOOL KENDOMEN ATX MIDTOWER KASA DEEPCOOL KENDOMEN ATX MIDTOWER KASA DEEPCOOL KENDOMEN ATX MIDTOWER KASA DEEPCOOL KENDOMEN ATX MIDTOWER KASA

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir,Buca Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.