|
Galaxy Tab S11, S11 Ultra ve S10 Lite özellikleri ve fiyatları sızdırıldı

-
-
Mediatek pazarı domine etmeye devam ediyor. Samsung bile işlemcilerini amiral gemisi tabletlerinde kullanıyorsa Nvidia ile yapacakları SoC'leri merakla bekiyorum 👍
-
hiç bir kronik sorun yaşamadan kullanıyorum ben tableti ne bir donma ne bir kasma yaşatıyor. Hayatınca kullanmadığın cihazlar için sağdan soldan duyduklarını satma alıcın olmaz.
-
Xcloud ülkemize açık bi hizmet değil ki? Konuda kendi tabletini koymamışsın artı buradaki tabletin ana konusunda seni hiç görmedim. Diyelim ki donanımsal bir sorununun var garantin var online nembers uygulamasından test ettirip teknik destek ve değişim desteği alıyorsun bunlara başvurmak yerine cihazı satıp eski bir ipad alıp oraya fotoğrafını paylaşman trajik bir durum olmuş.
-
Streaming uygulaması ile işlemcinin ne alakası var açıklar mısın? En kötü orta segment bir görüntüleyici cihazda bile bunlar çalışabiyor uygulama ve sunucularla senin kullandığın internetin stabil olmasına dayalı bir sistem bu . Samsung a söyleyelim reddit te kim olduğu belirsiz arkadaşla sen tam olarak bilmediğiniz bir sorun yaşadınız diye tüm tabletleri toplatsın
Apple tablet konusunda daha stabil olabilir dersin bunu anlarım Android de tablete özel hala doğru dürüst bir arayüz ve uygulama desteği yok ama işlmecinin performansı bu cihaz için gayet yeterli , yorumlara göre değil kullanarak deneyimliyorum normalde bir önceki sd2 li Tab s9 u kullanıyordum 7 yıl güncelleme desteği için 10 plus a geçtim .
-
Samsung Galaxy Tab S10, GeForce Now Ultimate, Cyberpunk 2077.
Oyun yağ gibi akıyor saçma sapan ne olduğu belirsiz insanların açtığı bir kaç başlık geneli yansıtmaz. Ayrıca PS5 te Remote Play i ve Xbox ın da aynı şekilde yansıtma özelliğini de denedim nedense sorunsuz çalışıyor? Sonuç olarak ben memnunum 7 sene bu cihazı kullanırsam o zaman işlemcisi vs si kötü gelebilir şuan herhangi bir sorun yok sarı çizmeli memet ağaların yorumlarına bakarak cihaz almayın kendiniz deneyimleyin.
-
Bu işlemci be ya s11 yerine s10 serisi tercih ederim eğer böyle olacaksa
En Beğenilen Yanıtlar

Mediatek pazarı domine etmeye devam ediyor. Samsung bile işlemcilerini amiral gemisi tabletlerinde kullanıyorsa Nvidia ile yapacakları SoC'leri merakla bekiyorum 👍
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X