WD 2TB BLACK SN7100 NVMe Gen4 M.2 SSD 7250MB Okuma / 6900MB Yazma Gen 4 olmasına rağmen alınır mı? Gen 5 SSDler henüz aşırı pahalı gibi. ![]() WD's Black SN7100 SSD lands as the new power efficiency king https://www.tomshardware.com/pc-components/ssds/wd-black-sn7100-ssd-review |
WD 2TB BLACK SN7100 NVMe Gen4 M.2 SSD alınır mı?

-
-
DRAM N/A (HMB) inceleme tablosunda DRAM olmadığı yazıyor. Ana disk yapılacaksa DRAM olan bir model bakın.
-
Renegade - Kc3000
Exceria pro
-
İkisi arasında ne fark var? Fiyat farkı olduğu bariz ama performans ve kullanım ömrü çok fark ediyor mu? Profesyonel kullanım değil de genel kullanım ve oyun oynamak amaçlı kullanacağım.
-
Windows falan da kurulacaksa fark eder,yazmada ve kullanim omrunde de.Bi de bu paralara cikinca dramli olmasi taraftariyim.
Ben sana onerdigim sira renegade-sn850x ayni fiyatti 990 pro da 400 lira bunlardan pahaliydi,simdi alacaksan renegade al gec.Tabi yine 100klik butcede 400-500 lira komik rakamlar , bu 3unden birini al gec.
Oyun ve gunluk kullanimsa zaten gen 3-4-5 fark etmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 17 Temmuz 2025; 11:23:53 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
100 bin TL en fazla verebileceğim teorik bütçe de şu anda nakit 60 bin var; o yüzden indirim kovalıyorum ve peşin fiyatına taksit seçeneği varsa kullanıyorum. Powercolor Red Devil 9070 XT geldi; bir köşede duruyor. İllâ ki 100 bin harcanacak diye bir şey yok tabii, bu sisteme en uygun F/P parçaları arıyorum. Dediğiniz gibi oyun için Gen 3-4-5 olması pek farketmiyormuş. Acaba Windows kurmak için 1 TB M2 NVME SSD, oyun ve program kurmak için de ayrı 1 TB M2 NVME SSD almak mantıklı mı yoksa diretk 2 TB mı alınmalı?
-
Ayri ayri 1 tb bosa ziyan bence 2 soket icin, zaten hemen hemen ayni paraya gelir.
6800 tl incehesapta
https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-kingston-renegade-srngd-2000g-pci-express-4-0-2-tb-m-2-fiyati,730642189.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 17 Temmuz 2025; 14:41:7 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Artık İncehesap'ın Cuma gecesi indirimlerinde şansımıza ne çıkarsa. Genelde 2 TB SSD olmuyor ama bakalım. Şu andaki bilgisayarımı 6 ayda indirim kovalayarak parça parça toplamıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 17 Temmuz 2025; 16:10:47 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X