Şimdi Ara

WD 2TB BLACK SN7100 NVMe Gen4 M.2 SSD alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WD 2TB BLACK SN7100 NVMe Gen4 M.2 SSD 7250MB Okuma / 6900MB Yazma

Gen 4 olmasına rağmen alınır mı? Gen 5 SSDler henüz aşırı pahalı gibi.

tom's hardware
    WD's Black SN7100 SSD lands as the new power efficiency king
    https://www.tomshardware.com/pc-components/ssds/wd-black-sn7100-ssd-review

• DRAM N/A (HMB) inceleme tablosunda DRAM olmadığı yazıyor. Ana disk yapılacaksa DRAM olan bir model bakın.

• Renegade - Kc3000

Exceria pro

• İkisi arasında ne fark var? Fiyat farkı olduğu bariz ama performans ve kullanım ömrü çok fark ediyor mu? Profesyonel kullanım değil de genel kullanım ve oyun oynamak amaçlı kullanacağım.

• hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt
    Windows falan da kurulacaksa fark eder,yazmada ve kullanim omrunde de.Bi de bu paralara cikinca dramli olmasi taraftariyim.
    Ben sana onerdigim sira renegade-sn850x ayni fiyatti 990 pro da 400 lira bunlardan pahaliydi,simdi alacaksan renegade al gec.Tabi yine 100klik butcede 400-500 lira komik rakamlar , bu 3unden birini al gec.
    Oyun ve gunluk kullanimsa zaten gen 3-4-5 fark etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 17 Temmuz 2025; 11:23:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 N kullanıcısına yanıt

100 bin TL en fazla verebileceğim teorik bütçe de şu anda nakit 60 bin var; o yüzden indirim kovalıyorum ve peşin fiyatına taksit seçeneği varsa kullanıyorum. Powercolor Red Devil 9070 XT geldi; bir köşede duruyor. İllâ ki 100 bin harcanacak diye bir şey yok tabii, bu sisteme en uygun F/P parçaları arıyorum. Dediğiniz gibi oyun için Gen 3-4-5 olması pek farketmiyormuş. Acaba Windows kurmak için 1 TB M2 NVME SSD, oyun ve program kurmak için de ayrı 1 TB M2 NVME SSD almak mantıklı mı yoksa diretk 2 TB mı alınmalı?

• hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt
    Ayri ayri 1 tb bosa ziyan bence 2 soket icin, zaten hemen hemen ayni paraya gelir.
    6800 tl incehesapta
    https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-kingston-renegade-srngd-2000g-pci-express-4-0-2-tb-m-2-fiyati,730642189.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 17 Temmuz 2025; 14:41:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • n201 N kullanıcısına yanıt

Artık İncehesap'ın Cuma gecesi indirimlerinde şansımıza ne çıkarsa. Genelde 2 TB SSD olmuyor ama bakalım. Şu andaki bilgisayarımı 6 ayda indirim kovalayarak parça parça toplamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 17 Temmuz 2025; 16:10:47 >
  • @FaLCoN^ dediği modellerden birini alıp geçin, @n201 dediği gibi aralarındaki farkı sentetik testler dışında fark etmezsin. Uyguna, kampanyadan denk getirebildiğini alabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.