Şimdi Ara

Vodafone'dan fiberde Türkiye rekoru: 100G PON ile 121 Gbps hıza ulaştı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kendine rekor kırsın! Yıl 2025 müşterilere hala şebeke çekmiyor yok sözde sınırsız internet ama şu eksik şu 3gb şu bu. Göz boyamadan başka bir şey yok. Çekmiyor ki interneti kullanasın!

• günde milyon kere kopan internet fizana çıkaracaktır bizleri müjde

• Haber niteliği bile taşımayan boş beleş bir yazı vodafone kaç haneye kendi fiberini getirmiş allah aşkına işi gücü başkalarının sırtından hizmet vermek

• Ne büyük Başarı, eSIM ve Starlink'i Yasakla sonra Tekel Ol İstanbul'da 43 Mbps ver Samsun'da 16 Mbps, İzmir'de 30 Mbps! Fiyatıda Yurtdışındaki Deneysel 6G 100 Gbps'den Daha Pahalı ??

• Marmaris’teyim, hız testi yapıyorum, 5.6 mbps. 2 kere de telefonla aradım teknisyen kızlarla ÇALIŞMA yaptık, sonuç fos.eşimin türktelekom hattıyla hız testi 89.0 mbps . Vodafone burda sınıfta kaldı.

• Feyzuli kullanıcısına yanıt

ARGE olsa yine iyi. Nokia'dan donanımı alıp kurup test yapılıyor baya.

Benim evdeki Vodafone 200 üstü paket bile sunmuyor. Ama reklamlar GPON ile 120 Gbit. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 14 Temmuz 2025; 22:37:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• noter huzurunda teknoloji testi mi olur ?? kendisi anlamamıştır bile neyin ne olduğundan.

götür oraya bi tane tarafsız network uzmanı, soracağı 2-3 tane soruyla alt eder zaten.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.