Şimdi Ara

Bitcoin 123.091 Doları Gördü [BITCOIN GİDİYOR] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

PM'leri kapatmıştım. Açtım şimdi.

• _zer0_ kullanıcısına yanıt

Kendini böyle kandırmaya devam edebilirsin.

• Jamser kullanıcısına yanıt
    :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 14 Temmuz 2025; 19:21:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Niye 10 kere düzenliyon,her düzenlediğinde bana bildirim geliyor.
    Ben zaten kriptodan falan anlamam,ben senin kripto denen şeyi ilk defa sen keşfetmeşsin başka hiçkimsenin haberi,bilgisi yok tribine girmene laf ediyorum.
    Bu olay seneler önce çıktı ve bazı insanlar gerçekten çok büyük paralar kazandılar sen de buna bakıp ulan ben de kazanırım diye girdin bu işe seninle birlikte milyonlarca insan daha peşinden gidiyor ve artık öyle paraların kazanilmayacagini düşünüyorum.
    Şimdi diyeceksin ki ben çok farklıyım,çok ileri görüşlüyum vs.Bir gün askeri uzman oluyorsun İsrail İran savaşını önceden öngörüp kriptoya nasıl yansıyacağını biliyorsun (!) bir gün ekonomi uzmanı oluyorsun bir gün siyaset uzmanı ha gerçekten bunların uzmanları bile böyle bir şey yapamaz yoksa hepsi zengin olurdu demi.
    Bunları ciddi ciddi mi yaziyon yasemin görsün diye mi anlamadım hala.

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt
    Forumun hatası.

Ek olarak ciddi ciddi yazıyorum.

Dediklerim çıkıyor mu? Çıkıyor.

Ben boşuna demiyorum iki çizgi çekmekle veya düz hesapla herkes anlasaydı herkes parasını tutar ve zengin olurdu.

Ben İran ve İsrail çatışmasının danışıklı dövüş olduğunu söyledim ve bunu bizzat İran ve Trump doğruladı füzeler atıldıktan sonra.

Bilgin olmayan şeyler hakkında boş boş konuşup duruyorsun. Bir bilgim var ki konuşuyorum ben. Deli diyeceksen de, fakat sonuçta dediklerim çıkıyor.

E dediğin çıkıyor da zengin oldun mu? Yıllardır ha bugün ha yarın diyon.Ciddi anlamda bı para kazansan bin tane konu açardin burda millete göstermek için.

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

Bu işler sabır işi. Sen hayatında hiç balık tutmaya gittin mi? Muhtemelen gitmemişsindir. Balık tutmakla bu aynıdır.

Bazen elin boş dönersin bazen 1 kova balıkla dönersin eve.

Ancak benim burada anlatmak istediğim şey şu, forumda kaç kişi battı ben ayakta kaldım ve ilerliyorum. Öyle sen kolay mı sanıyorsun o kadar elit arasından kar elde etmeyi?

%1'lik dilimden pasta koparmaya çalışıyorum. Ha deyince zengin olunmuyor. Yine bildiğim bir şey var ki tüm birikimimi 1-2 tane araba için heba etmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.