< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
LGS Soruları çalındı mı? (2. sayfa)

-
-
evet çünkü aşırı basitti teog soruları. girmediniz mi, fullememek ayıptı o sınavı. lgs ile karşılaştırılamaz bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aga en zor sınavda 719 kişi yani mümkünü yok Einstein la nikola tesla birleşse yapamayacak soruldı bi iş var ama çözemiyoz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
TR kadar kalabalık olup da iyi eğitim sistemi olan; bu tarz yüksek rekabetli üniversite sınavı olmadan üniversiteye gidilen bir tek Almanya var. Dünyada başka ülke varsa benim aklıma gelmiyor. O yüzden Finlandiya gibi ülkeleri örnek almanın da çok bir anlamı yok aslında.
Ayrıca ben sistemin zaten dizayn gereği çok küçük bir kesimi eğitimli ve üst sınıfta tutup diğerlerini eğitimsiz bıraktığını düşünüyorum; bu yüzden bulunacak çözüm önerilerinin de pek bir faydası olmayacaktır; çünkü amaçları bu değil.
Yapay zeka ile çok güzel eğitim sistemleri hazırlanabilir, ama bunlar hazır olduğunda eğitilmiş insana ne kadar ihtiyaç kalacak bu da ayrı bir soru...
Çin diktatörlükle yönetiliyor, ama bilim de teknoloji de üretiyor ve ABD'ye boyun eğmeden yaşanacağını da gösteriyor. Dünyanın en başarılı ve çalışkan insan gücüne de sahip, AI yarışında öne geçerse dünyanın yeni süper gücü olarak karşımıza çıkabilecek bir ülke.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X