Herkese Merhabalar 15 yıldır profesyonel olarak sultan papağanı hobisi ile ilgileniyorum ve üretimini yapıyorum, yaş, hastalık, cinsiyet, mutason ve merak ettiğiniz tüm soruları buradan cevaplayabilirim, herkese keyifli hobiler dilerim. :) Not: cinsiyet tahmini için anne baba görseli ve açık şekilde kuyruk altı ve kanat altı fotoğrafları tahmini hızlandırır ve zaman kaybını önler, varsa ötüş videosu ve ne kadar süredir sizde olduğu bilgisini de eklemeyi unutmayın. Not 2: Hastalık için kuşun genel görünümü ve dışkı fotoğrafınızı eklemeyi unutmayın, bu tahminimizi kolaylaştırır. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahinogluahmet -- 2 Temmuz 2025; 11:11:25 > |
MERHABALAR ben geldim! SULTAN PAPAĞANLARI ve Kanatlılarla ilgili her türlü yardım için buradayım :)

-
-
merhaba, hafta sonu bir petshop'tan sultan papağanı aldık. 2,5 aylık olduğunu söyledi satıcı, turuncu yanaklı tiplerden. kuyruğu yoktu. küçük olduğu için böyle olduğunu, büyüdükçe doğal kuyruk halini alacağını söyledi. esasında daha pahalı olan kakari türü bir papağana bakmıştık, yani niyeti kazıklamak olsa, daha yüksek fiyatlı bir papağan da satabilirdi. normal midir bu kuyruk hali?
-
Merhabalar, genellikle yavrular üretim kafesinde birbirlerinin kuyruk tüylerine zarar verdikleri için üretici arkadaşlar daha güzel ve kırıksız uzaması için onları çekebiliyor, bu tarz bir durum olduğu kanısındayım, yoksa normal tüyleri ile orantılı uzaması gerekiyordu, gözleri daha yuvarlak ve ayakları pembe ve pürüzsüz ise muhtemelen yavrudur, eğitime bir an önce başlamakta fayda var. keşifyli hobiler dilerim :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X