BASKAN HARIBOYU DÖVERKEN EVRİM HİKMET ABİĞĞĞĞĞ HEM DAYAK YIYIP HEM DE ABİ ÇEKİLİNCE HİKMET LA HAVLE VELA KUVVETE < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Survivor 2026
BASKAN HARIBOYU DÖVERKEN EVRİM HİKMET ABİĞĞĞĞĞ HEM DAYAK YIYIP HEM DE ABİ ÇEKİLİNCE HİKMET LA HAVLE VELA KUVVETE < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
askin yasi olmaz hocam, Ayimiz surada tevazu davranmis pesine dusen kadina kendisi yuz vermiyor. centilmenlik yaparak olayi tersine yazmis |
hocam simdi baktim da hikayesinde bu yok. Ayimiza iftira atmak icin shop mu yaptiniz? |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ayı düşmanlarının seviyesi hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Utanıp kaldırmış heralde hocam bizzat ekran görüntüsünü ben aldım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Spoiler,mesajı görmek için tıklayın. |
aynen hocam biz de saf gibi inaniyoruz |
hocam Ayi Hikmet uzerine yaptiginiz onceki manipulatif paylasimlar nedeniyle bu soylediginize inanamiyorm. yeni sezon oncesi Ayimizin ayaginin kaydirilmasi operasyonunu baslatmisiniz anlasilan. |
Senem sultan tam bir Medusa. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
hocam muhtemelen başka biri diyecek bu dediğimi şu soldaki efecik olabilir mi? vücut yapısı falan herşeyi benziyor sanki
|