Şimdi Ara

Apple Watch Ultra 2 Y.Disi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
3
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Apple Watch Ultra 2 Y.Disi

Merhaba aralik 2023 senesinde alinmis max 1 sene kullanilmis. Pil durumu suan 100. Kutusu mevcut faturasi yok amerikadan satin alinmis. Orjinal e simi 4 ay kullanabilirsinjz.

Kordonunu arkasima verdim fotograftakilerle verilecek. Cihaz kilif ve ekran koruyucu ile kullanilmis. Cihaz temizdir. Garantisi yoktur.

Aktif kullaniliyor pil sagligi bugun itjbariyla ekrandaki gibi

FİYAT SONDUR PAZARLİK VE TAKAS İCİN ARAYİP YAZMAYİN

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 21000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Batarya degisimi mi yapildi yani?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak_bt kullanıcısına yanıt

Açıklamada batarya değişimi mi yapıldı yazıyor?

• Fitmans kullanıcısına yanıt

1 yıl kullanılmış ürünün bataryası nasıl %100 oluyor o halde?

Pil durumu ŞUAN 100 diye yazınca, ne anlatılmak istenmiş emin olamıyor insan. Önceden 90dı da şuan 100 mü diyorsun anlasılmıyor 1 yıl kullanılmıs üründe

Ultraların pil ömrü iPhonelar gibi değil, 2 yıllık pil100 ultra1 ler var piyasada

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ya hocam neyi algilayamiyorsun Allah askina. Cihaz kullaniliyordu 1 haftadir kullanmiyorum. Kullandigim sure boyunca dusebileceginden zan altinda kalmayayim diye suanlik 100 yazdim. Ve pil sagligi hala 100. Kapattim kutuda duruyor. Yani yazdigin sorunun cevabini yaziyorum hala altinda art niyet ariyorsun. Git arastir sor madem kullanicilara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fitmans kullanıcısına yanıt

Ne kadar uzattın ya sen asıl, art niyet niye arıyım ne kadar enteresan yorumların var. Pil değişmedi %100 yazıp geçseydin. Anlamamış olabilirim veya emin olmak istemiş olabilirim. Ne var bu kadar uzattın. Neyse hayırlı satışlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Watch 8 vs Watch Se 2. Gen
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Daha okuduğun ilandan olmayan bir şeyi çıkaran sensin. İlanda pil değişimi oldu yazmıyor pil değişimimi oldu diyorsun. Sonra gelmiş suçlar gibi o zaman niye hala %100 diyende sensin. Uzatan da sensin okuduğunu iyi anlayamayanda daha fazlada uzatmayın bencede. Ettiğin laf suçlamalı bir laf. Yıllardır şurada ticaret yapiyorum tek - yorum yok . Hadi iyi günler

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.