Wp ve telegram bildirimleri bazı senaryolarda kilit ekranına düşmüyor. Redditte 3-5 yıl önce açılan konuları gördüm aynı seylerden bahsetmisler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Wp ve telegram bildirimleri bazı senaryolarda kilit ekranına düşmüyor. Redditte 3-5 yıl önce açılan konuları gördüm aynı seylerden bahsetmisler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam ürün tükendiği için link maalesef çalışmıyor. Buna benzer kılıflar mevcut Temu da bakabilirsiniz. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
hb son gün tekrar visa indirimi yapar diye bekliyordum da yapmadı, kaçtı 17750. iyi fiyattı |
İyi fiyatmış ben de değişim kampanyasıyla ek takas desteğini değerlendirsemmi diye düşünmüştüm de bazı sıkıntılarından dolayı vazgeçtim. A56 daha sorunsuz ve güncelleme desteğiyle daha mantıklı gelmişti ama onunda şarj cihazı ek kılıf ekran koruyucu derken en azından 1500 lira masrafı daha var gibiydi ondan da vazgeçtim :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benimle aynı kafadasın reis bende gitgel yaşıyorum iki cihaz arasında samsung alsam evde 15w adaptör var onla idare ederim suanda samsung kullanıyorumda çok takoz gibi duruyor a56 diyolat < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirincislat -- 16 Temmuz 2025; 12:13:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilviaSpecR -- 16 Temmuz 2025; 13:12:35 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |