Şimdi Ara

Honor 400 / Honor 400 Pro [Ana Konu] (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.623
Cevap
113
Favori
136.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Wp ve telegram bildirimleri bazı senaryolarda kilit ekranına düşmüyor. Redditte 3-5 yıl önce açılan konuları gördüm aynı seylerden bahsetmisler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JAMESWATSONSS J kullanıcısına yanıt
    Evet gece cekimlerinde bekletiyor ama zaten kameranin cekimi gunduz icinde cok da hızli değil b3nc3 hareketli bir insanin fotoğrafini cekmeye calisin goreceksiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ai gorselden video üretme günlük sınırı 10'dan 5'e düşmüş galiba

• ENTÜRKTEYNMENT E kullanıcısına yanıt

Hocam ürün tükendiği için link maalesef çalışmıyor. Buna benzer kılıflar mevcut Temu da bakabilirsiniz.

• Selamlar, 400 pro almayı düşünüyorum.
    En iyi yorumu kullanıcı verir
    6000 batarya çok önemli bir kıstas benim için. Gerçekten min 1 gün çıkarıyor mu ( Genellikle oyun yok, sosyal medya ve iş amaçlı kullanıcam) (Mevcut realme gt2 pro beni sarj aletiyle gezmeye mahkum etti )
    Epey sitesinde işlemci kırpılmış diye yorum yapılmış, gerçekten kırpılmış bir sp gen3 mü koyulmuş ?
    Farklı bir kronik sorun vb tespiti oldu mu özellikle kamerayla ilgili çok yazılıp çizilmiş.
    Karar noktasında destek olabilir misiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • souledge S kullanıcısına yanıt
    Hocam 1 günü çok rahat çıkarıyor yoğun kullanımda , işlemci konusunda donma takılma ısınma sorunu yaşamadım kronik bir sorun da yaşamadım ben çıktığı günden beri kullanıyorum memnunum

• hb son gün tekrar visa indirimi yapar diye bekliyordum da yapmadı, kaçtı 17750. iyi fiyattı

• b0Ni kullanıcısına yanıt

İyi fiyatmış ben de değişim kampanyasıyla ek takas desteğini değerlendirsemmi diye düşünmüştüm de bazı sıkıntılarından dolayı vazgeçtim. A56 daha sorunsuz ve güncelleme desteğiyle daha mantıklı gelmişti ama onunda şarj cihazı ek kılıf ekran koruyucu derken en azından 1500 lira masrafı daha var gibiydi ondan da vazgeçtim :)

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    Bu ülkede her alacağın şey için beklediğin süre tarafımıza yağmur, çamur olarak geri kaçıyor :) ben de böyle çok bekledim zamanında hep sonrasında pişman oldum. Geçmiş olsun sağlık olsun.

• FallenSpirit F kullanıcısına yanıt

Benimle aynı kafadasın reis bende gitgel yaşıyorum iki cihaz arasında samsung alsam evde 15w adaptör var onla idare ederim suanda samsung kullanıyorumda çok takoz gibi duruyor a56 diyolat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirincislat -- 16 Temmuz 2025; 12:13:52 >
  • Gmail uygulamasına girince mailler bodoslama geliyor toplu şekilde. 15 dk ya ayarlı kontrol ama bildirimi hiç düşmüyor. Bu sorunu yaşayan veya yaşadıysa nasıl çözdüğü ile ilgili yardım rica ediyorum :) akşama kadar ses seda yok 5 tane mail adresim tanımlı, giriyorum lapır lapır mailler geliyor. Açmadan gelmiyor namussuz :)

• Hepsiburada'da ek takas desteği olması ve kağıt üzerinde güzel teknik özellikleri olmasından ötürü 400 Pro biraz ilgimi çekti. 6000 batarya var ama pratikte performans paralel değil, ayrıca 100W ile 55 dakikada tam şarj oluyor. Bu nasıl olabilir ki? Çok yavaş bence. Üstlerde bir kullanıcı Samsung'un yazılımının ve optimizasyonunun iyi olduğunu yazmış, kesinlikle katılıyorum. Yeni teknoloji batarya kullanmamasına ve kapasitesi düşük bataryalar koymasına rağmen yazılım ve optimizasyondan dolayı çok iyi süreler alınabiliyor Samsung tarafında.

ANKAyoutube
    Honor 400 PRO %10 - %100 Battery Charging Time.Batarya Dolma Süresi.! #honor400 #honor400pro #honor
    https://www.youtube.com/watch?v=L7rO5x8U2gg&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilviaSpecR -- 16 Temmuz 2025; 13:12:35 >

• pirincislat kullanıcısına yanıt
    İnceleme şansınız varsa magazadan gidip bakın. Bende kararsizdim gidip inceledim metal kasa ve soguk hissiyatı disinda bir artısını görmedim samsungta. ayrıca ekran kasa oranı rahatsız etti. Yazılım konusunda da samsung daha stabil iyidir bir şey diyemem bende ilk samsung alma tarafındaydım ama honor da çok şık ve memnun etti beni

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Buhar Abi kullanıcısına yanıt
    Yaptim çok şık ve akıcı gercekten tesekkurler ^^

• yogurtlubluetooth Y kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullan. En ideal klavye bence yandex. Çok aradım taradım zamanında :)

• Herkese merhaba, 400 pro ya da Magic 7 pro düşünüyorum. Honor telefonların Huawei akıllı saatlerle uyumu nasıl acaba? Bildirim gecikmesi,bağlantı kopması vb. problem yaşayan var mı?

tuş sesleri için ayar var mı acaba? tuş sesi yine iyi ama silme tuşunun sesi çok irite edici sesleri açık kullanamıyorum o yüzden

Hepsi var güzelce karıştır uygulamayı :)

tuş sesini değiştirmeyi bulamadım hocam

Honor 400 / Honor 400 Pro [Ana Konu]

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.