< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Yd kullanırım sorun olmaz dersen elbet 14t pro.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
c64, x2 3800+, E61(Frodoyla dadından yinmiyor)
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bende honor400 a56 samsung honor 200 arasinda kaldim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Öncelikle zahmet ettiğiniz için teşekkür ederim hocam. Şimdi sonuca gelirsek üstteki sonuç referans alınmamalı, büyük ihtimal hatalı gösteriyor. Mesela 2 sene öncesinin A24'ünü UFS 4.0 olarak görüyordu üstteki program. Asıl alttaki sonuca gelirsek tam net çıkarım yapamadım. Şöyle ki bu testi geçen sene Nothing Phone (2a) ve Samsung A55 için de yapmıştık. Bu sizin sonuç Nothing Phone (2a)'dan yüksek ama A55'ten düşük bir sonuç çıktı (Nothing UFS 2.2 idi, A55 ise UFS 3.1). Şu an ne desem bilemedim :/. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu testte mi size ait hocam? Eğer öyleyse bu sefer UFS 3.1 olduğundan eminim. Çünkü Sequential Read değeri 900 MB/sn'leri görmüş, UFS 2.2 yongası bu hızları göremez :). < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
"https://youtu.be/dbgJSKFSNQ0?si=_jSJC3DMrAphD72z&t=328" soldaki 400, sağdaki 400 pro versiyonu. max 2,07Gb/s okuma ve 896Mb/s yazma değerlerini görmüş. yukarıdaki arkadaşın paylaştığı değerler ile benzer zaten. ![]() |
Evet, data boyutunu yükselttim ortalamanın yükselmesi için. Ufs typeı belirmek için ortalama değerden ziyade max ve min değerlere bakmak daha anlamlı olacaktır. Ortalamayı yetersiz bulduysanız yazılımdan ya da kullanılan çipten kaynaklı olabilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Evet haklısınız hocam, ancak ben anlık ulaşılan tepe değerlerden ziyade ortalama değerleri incelemeyi daha mantıklı buluyorum. Ama sizin dediğiniz de doğru :). Sonuç olarak UFS 3.1 olduğu kesinleşmiş oldu. Bu arada herkese aşağıdaki uygulamayı öneriyorum. Kendisi yerli bir arama motoru, Server'ları Gaziantep'te. Destek olmak gerek bence :). Vuhuv Arama Motoru - Google Play'de Uygulamalar https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vuhuv&hl=tr&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dvuhuv&pcampaignid=APPU_1_qThPaKvCHL7jxc8PkIGH4Q4< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |