bir vatandaş Hulusi Akar’ın kızının yatay geçişini sordu. (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben size susuzluktan ölmek üzereyim başka çarem yok bu bardakta ki suyu içmem gerekiyor diyorum siz de bana sen görmüyorsun ama suyun içinde toz şey var içme öl diyorsunuz, Vesselam.
-
Boykot olana kadar muhtesem bir ekonomimiz vardi.. ucuyorduk. Uzaya insan gonderdik( top oynasin diye). Dunya lideriydik...
Ah boykot ah.. sen yok musun sen:))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick666 -- 10 Mayıs 2025; 21:27:26 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eee idarenin yaptigi hata degil mi bu. Ekrem in ne sucu var?
Hani zaman asimi?????
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anlayin ciftlikleri gibi yonetiyorlar. Yandas akraba, tanidik es dost kayriliyor. Rakipler ve karsisindakilere negatif ayrimcilik ve farkli hukuk uygulaniyor.
Ulke batmis cikmis zerre umurlarinda degil. Bir ulkenin itibari hukukudur. Itibari yerlerde surunduruyorlar, kitleyide kendilerine Saray yapip yemliyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İdare hulusi akarın kızında hata yapıyor,
zaman aşımı oluyor!
İdare Eİ de hata* yapıyor, zaman aşımı olmuyor!
insanlar da buna kızıyor işte!
*2020 iü yazısına göre hata yok, dönemin şartlarını
sağlıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeşim sizinde alnınız secdeye değseydi Allah sizede yürü ya kulum derdi. Allah veriyorsa suçlusu kul mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X