Şimdi Ara

Riot duyurdu: Valorant, mobil cihazlara geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Riot duyurdu: Valorant, mobil cihazlara geliyor
    Valorant'ın mobil cihazlara geleceğine dair söylenti yıllardır ortalıkta dolaşıyor ancak şimdiye kadar hiçbiri gerçeğe dönüşmedi. Sonunda, resmi Valorant hesabı üzerinden beklenen duyuru geldi. Valorant Mobile resmi olarak duyuruldu ancak şimdilik yalnızca Çin'de bulunan kullanıcılar ön kayıt yaptırabiliyor. Yakında oyun testi geliyor ancak dünya genelinde oyuncuların Valorant mobil betaya katılıp katılamayacağı belli değil.



    Ayrıca Bkz.Prince of Persia: The Lost Crown mobile tepki yağıyor: Tam sürüm 400 TL!



    Valorant Mobile nasıl olacak?



    Riot Games’in Lightspeed Studios ile birlikte geliştirdiği Valorant Mobile, hayranların PC'de keyfini çıkardığı aynı yoğun, taktiksel 5v5 nişancı deneyimini sunmayı hedefliyor. Ayrıca benzersiz ajan yetenekleri, hassas silah kullanımı ve mobil cihazlar için yeniden tasarlanmış stratejik derinlik sunacak.






    Valorant Mobile, Android Google Play ve iOS App Store'a ne zaman gelecek belli değil. Riot, Çin'den başlayarak oyunu uzun bir süre test edecek gibi görünüyor.






    Kaynak:https://www.indiatodaygaming.com/news/story/valorant-mobile-pre-registration-date-starts-in-china-on-april-21-8259







  • Gel artık iki gözümün çiçeği

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mobilde FPS oyunları gittikçe çoğalıyor.Bugün de Delta force çıkacak.Ama benim favorim hala Cod mobil.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pc deki gibi kaliteli bişey beklemeyin call of duty oyunları gibi olur muhtemelen

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Riot games’i çinliler satın almıştı sanırım. Yüksek teknoloji ihracatını arttırmak/sürdürmek ve ülkelerini zenginleştirmek için tutkunu olunabilecek bilgisayar oyunlarını mobile çıkartıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilaall34 B kullanıcısına yanıt
    Hocam tabi ki PC çok farklı ama mobil oyunların grafikleri çok gelişti.Amiral gemisi telefonlarda warzone mobile grafikleri PC ye çok yakın.Şuan Poco X6 pro dan Cod mobili en yüksek ayarlardan oynuyorum.Grafikler gerçekten çok iyi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mobilde oyun oynamaya ısınamadım.

  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Klür134 K kullanıcısına yanıt
    Şuana kadar gördüğüm pc'ye en yakın grafikli oyun apex legends oyunuydu onuda kapattılar keşke aynı grafiklerde pc ile eşlenebilen bir oyun yapsalarda tadına varsak

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bilaall34 B kullanıcısına yanıt
    Şuan itibariyle PC ye eşit olması zor sonuçta konsol bile PC nin grafik olarak gerisinde kalıyor.Konsolun tek amacı oyun olmasına rağmen telefon ise bir haberleşme aracı ana misyonu oyun değil.Fakat buna rağmen son yıllarda mobil oyunlar hem grafik hem oynanış olarak çok gelişti.Geçtiğimiz sene çıkan 8 elite ve a18 pro gibi işlemciler mobil oyunlarda ciddi gelişme yarattılar.İphone da AAA oyunları oynatılmaya başlandı.Şuan ki warzone,Codm, Delta force, Arena breakout,Genshin impact,Wuthering waves,Once human,Car x street ve Grid legends,FIFA mobil,Shadow fight 3 ve 4 gibi oyunların grafikleri mobile göre üst seviye.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Valorant denilen oyun CS ile aynı mı? Yani bir taraf terörist diğer taraf anti-terörist mantığıyla bomba kurma falan mı var?

  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

    Her karakterin kendine özel güçleri var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt

    CS gibi değilse çöp oyun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 21 Nisan 2025; 19:39:29 >
  • İki takım var ama neden kriter CS


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilaall34 B kullanıcısına yanıt
    Ağa be apex harbi en iyisiydi şimdilerde arena breakout sarıyor ama Apex bambaşka idi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İboylnl -- 22 Nisan 2025; 15:50:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adamlar warzonu mobile verdi ilk başlarda sıkıntılı olsada şimdilerde yap gibi bunlar hala volorant getiricek

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

    5dk oynayin kitleyi görünce çözersiniz oyunu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.