Bildirim
standart ev kullanıcısı için matkap uç seti

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
2023te almışım. Bulabilirseniz şu şekilde gayet yeterli oluyor.
Bosch Professional GSB 12V-30 Akülü Darbeli Delme Vidalama Makinesi + 39 parça vidalama seti (12 Volt, 2 x 2,0 Ah Akü, Şarj Cihazı, Plastik Çanta)amazon
Bosch Professional GSB 12V-30 Akülü Darbeli Delme Vidalama Makinesi + 39 parça vidalama seti (12 Volt, 2 x 2,0 Ah Akü, Şarj Cihazı, Plastik Çanta)https://www.amazon.com.tr/dp/B0866N6H3M?ref=cm_sw_r_mwn_dp_ZBNPKMS1N3QXJ6AHHWFY&ref_=cm_sw_r_mwn_dp_ZBNPKMS1N3QXJ6AHHWFY&social_share=cm_sw_r_mwn_dp_ZBNPKMS1N3QXJ6AHHWFY&language=tr-TR&previewDoh=1
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Aslında bunu alacaktım ama
satıcı haussport yazıyor, dükkan puanı çok düşük(%47)geldi bana
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Az farkla hepsiburada satıcılı olan da var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tmm teşekkürler hepsiburadadan aldım, alet çok güzel.
fiyatı biraz pahalı, daha ucuz model markalar da var ama bunun kalitesinde mi bilmiyorum, tecrubesizim bu konuda bu benim ilk matkabım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gael -- 16 Nisan 2025; 15:17:7 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hem darbeli, hem 2 akülü, hem geniş uç haznesi var hemde bosch. Çok doğru bir tercih yapılmış güle güle kullanın ömürlük bir ürün almışsınız.
-
Hocam hangi siteden alırsın bilmem ama mutlaka darbeli ve bosch marka al. asla üzülmezsin. ucuza kaçayım dersen iki defa para ödersin.
-
aldım teşekkürler , şu 3 ayda çok işime yaradı ,yarı yolda bırakmadı
sadece içinden çıkan uçları biraz çabuk eskidi ,yada ben biraz hor kullanmış olabilirim .
birde içinden çıkan uçlar sanırım ,vidalama ,ahşap ve metal delici matkap uçları , beton duvar delme tipi yok sanırım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X