Yarın geceye kadar eski üyelerden katılmak isteyenler özelden yazabilir(başvuru sırasına göre dönüş yaparım). Grup tamamlanırsa 1 aylık denemek üzere açarım. Herkes memnun kalırsa, 3 aylık ödemeler şeklinde devam edebiliriz. Kişi başı aylık 75 tl. |
HBO Max Kardeşliği - Ana Konu (11. sayfa)

-
-
yeni 4k paket için grup kuruyorum.
katılmak isteyenler pm atsın lutfen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcode35 -- 4 Temmuz 2025; 23:24:26 > -
Hbo boş yeri olan varmı arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4K HBO Max grubu kuracağım.
Grup, üyeler tamamlandığında kurulacaktır.
Açıkçası grubu HBO MAX servisini denemeyi değil kullanmayı planlayan kişilerden kurmak istiyorum.
Uzun zamandır Spotify, Deezer HiFi, Disney+ YILLIK grup ev sahibiyim.
Netflix grubumuzu adres kontrolünü sıklaştırdığı için sonlandırmıştık.
Grubu HBO Max de güncel AYLIK fiyat üzerinden asgari 3 AYLIK veya 6 AYLIK
şeklinde kurmak istiyorum. Grup üyelerimiz ile karar veririz.
Dönem içerisinde aylık üyelik fiyatında artış olursa üyeler arasında paylaştırılacaktır.
HBO Max hesap paylaşımı politikası henüz belli olmadığından/zorlanmadığından YILLIK olarak düşünmüyorum. Daha kısa süreli grup şeklinde başlayacağım.
AYLIK üye alımı yapılmayacaktır. Bunun için mesaj atmayınız.
Her üye kendi profilinden servisi kullanmalıdır.
Grup üyeleri dışında hesapların başkalarına kullandırılmasması gerekmektedir.
Üyeler arasında Whatsapp grubu da kurulacaktır.
Herkese keyifli seyirler.
-
Merhaba. Mevcut durumda Hepsiburada Premium uzerinden kullaniyorum. Tum icerik gruplarima kendim ev sahipligi yapiyorum. O yuzden grup kurulacagi zaman 4K yeni uyelik ile grup olusturacagim. Tesekkurler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 14 Temmuz 2025; 13:53:51 > -
Merhaba hbo için boş yeri varmı hala
merhaba evet var
-
merhaba 4k olarak yeri olan varsa bana yazabilir.
-
4k grubumuzda 1 kişilik boş yerimiz mevcuttur. İlgilenenler özelden irtibata gecebilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
HBO MAX uygulamasını tvboxda kullanan varmı
Telefondan yansıttığım da görüntü de skıntı yok
Ama tvboxa uygulama indirip girdiğimde karınca şeklinde oluyor ekran neden olabilir mecool km1 tvbox
HBO MAX Hepsi buradan yıllık reklamlı üyeliğim var iki kişi arıyorum yıllık 250 TL katılmak isteyen wapsaptan yazsın 05359399252
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X