Şimdi Ara

MindsEye (2025) [PC ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
5
Favori
14.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ara sahneleride çok iyi. Geri kalan şeyler ortalama.

MindsEyeyoutube
    Pre-Order Now: https://go.mindseye.game/preorder Launching June 10, 2025 on PlayStation 5, Xbox Series X|S, and PC. Welcome to Redrock. A super-heated, near-future metropolis where technology is king. MindsEye is a story-driven, single-player action-adventure thriller. In our second story trailer we share a glimpse of technology's immersive influence on Redrock, where consumer robots carry out most manual tasks and an algorithm connects all-seeing devices. The city itself is a living experiment in the existential potential of man and machine. Watch the Story Trailer revealing a closer look at the world of Redrock and some of MindsEye’s intriguing characters.
    https://youtu.be/oprmuMXtfAo?si=8vkFdT-MZDc32DR4

Mesela bu fragmanı çok beğeniyorum. İnsanı çok iyi gazlıyor ama çoğu sahne değiştirilmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Dün 7 saat civarı biraz takıldım aslında hiç fena durmuyor, "Leslie Benzie" Rockstar'da ki "Game Director" deneyimini Bölüm dizaynına ve Sinematografiye gerçekten güzel yansıtmış.

Belli bir noktadan belli bir noktaya kadar araba sür ve karakter konuşmaları dinle, mekanda düşmanlar ile savaş, bazı kısımlarda arabalı kaçış sahnelerinde peşimizde ki düşmanlara makinalı silah ile mermi boşalt vs... aslında tam Rockstar detay seviyesinde görevler.

Araç sürüş dizaynı, karakter kontrol mekaniklerini falan GTA 5'in dinamik yapısına çok benzettim. GTA 5'in archade yapısını sevenler bu oyundan da az çok keyif alacağını düşünüyorum.

Ayrıca ara sahnelerdeki sunum kalitesi neredeyse her hangi bir Rockstar oyunundan ayırt edilemeyecek seviyede başarılı bence, özelliklle karakter suratlarındaki mimik duygusunu falan güzel vermişler.

Kötü yanları yok mu ? elbette var, açık dünyanın etkileşimsizliği ve ruhsuzluğu, vuruş hissinin hamlığı, düşman yapay zekasının çok iyi olmaması vs...bu sorunlar devam ediyor.

Leslie amca kendi potansiyel GTA oyununu yapmak istemiş ama, zaman, bütçe ve geliştiricilerinin UE5 motorunu teknik anlamda hakim olamaması gibi kavramlardan ötürü oyunun altında ezilmiş. Oyunun da epheyi bir yolu varmış, zaten oynarken NPC yapay zekaları ve şehirdeki trafik akışı falan halen erken erişim bir "Pre Alpha" oyunu gibi hissettiriyor.

Ben dünkü indirimlerde 13 dolar'a aldım, 13 dolar'ın hakkını verir mi ? bunu oyunun hikaye modunu bitirip diğer archade görev modlarını tam olarak incelemeden net bir şey söyleyemem.

Ama oyunda cidden GTA Online yapısındaki etkinliklere benzer yarış, mekan ele geçirme, hayatta kalma tarzı events'lar var, belki bu modları geliştirip Online oyunculu operasyon CO-OP modları eklerseler 12, 13 dolar verilebilecek bir oyun gibi hissettirir.

Daha düşük sistemlerde nasıl calışıyor bilemem ama ben dün Ryzen 7 9800X3D'li, Rtx 5080'li sistemimde DLSS açık FG X2 şekilde 4K full ultra ayarlarda ortalama 100,130 FPS civarı gayet akıcı bir deneyim yaşadım, sadece şehirde aşırı araç olan yerlerde ve trafiğin sıkışdıgı caddelerde falan 80 Fps'lere düştüm o kadar, optimizasyon kısmında maalesef stuttering gibi problemler mevcut.

Genel olarak Update 7 ile optimizasyonunu biraz toparlamışlar, ama ciddi trafik olan şehir merkezlerinde FPS düşüşleri ve ani kamera dönüşlerinde stuttering sorunları yaşanabiliyor.

Genel olarak çok bir beklentiye girmeden, Saints Row serisi Watch Dogs serisi ve Cyberpunk 2077 atmosferine sahip lineer ilerlemeli hikayeli oyun arıyorsanız akşamları bir kaç saat çerezlik kendini rahat oynatır.

Samson'dan sonra Mindseye oynamak bana cidden güzel tad verdi, bir oyun size kötü geliyorsa bence daha kötüsünü oynayın, MindsEye'ın potansiyelini o zaman göreceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Servetpanpa37 -- 17 Nisan 2026; 10:17:5 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.