|
ürünlerin altındaki fiyat geçmişi göstergesi harika olmuş emeğinize sağlık. ![]() |
|

4 Mobil
|
ürünlerin altındaki fiyat geçmişi göstergesi harika olmuş emeğinize sağlık. ![]() |
|
Kitap yada kişiye özel ürünler yada prime 'a özel ürünler Takibi yapan arkadaşlar, bu ürünler sisteme kaydedilemiyor. Sistem bu ürünlerin verisine ulaşamadığı için, Sadece takibini kendi bilgisayarınızda yapabilirsiniz. Sunucu tarafında fiyat geçmişi tutulmayacaktır. |
|
Çok Teşekkürler. Beğenmenize sevindim çünkü sadece şu 3 mesajı yazdırmak bile 2 gün aldı. Verisi olan ürünlerde güzel çalışıyor ama hala eksikleri var. Bazen saçmalayabilir yorumlarda, sebep sonuç ilişkisini tam oturtamadım henüz. Hatalı bulduğunuz noktaları belirtin lütfen. Anlamsızda olsa :) |
|
Çok teşekkürler. Elimden geldiğinde bir şeyler eklemeye çalışıyorum. Fikir üretmeye çalışıyorum geliştirmek için ama yardıma ihtiyacım var fikirler konusunda :) Bu arada çapraz platform olayını yaptım gibi fakat her zaman mantıklı çalışmıyor. Amazon asin id ile takibi kolay. Ürünü farklı sitelerdeki ürünlerle eşleştirmek sadece isim ile yapabiliyoruz. Amazonda : balküpü şeker 5kg hb Bal küpü 5kg gibi farklı yazılar var, eşleştirmek imkansız oluyor. Mantığını anlayan bilen varsa iletişime geçsin benimle :) |
|
|
|
|
|
Çok güzel uygulama elinize sağlık. Yalnız beni çıldırtıyordu. Firefox tabanlı tarayıcılarda ram dolunca 4-5 kes bilip bilip diye uyarı veriyor. 1 ay uğraştım bulmak için. Eklentilerden olduğunu hiç düşünemedim. Ram dolduğu için Firefox uyarı veriyor diye düşünüyordum |
|
:) Benimde başım buna benzer şey gelmişti. Eklentide: Birden fazla indirim varsa arka arkaya uyarı veriyor. Zil sesini değiştirmek çözüm olabilir. İyi dileklerin içinde teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocuonline -- 30 Ekim 2025; 15:22:25 > |
|
|
|
|
Selam, Öncelikle eklentiniz önüme çıktı ve kullanmaya başladım. Bir merakla kaynak kodunu da inceleyip kendi gördüğüm eksikleri de AI yardımı ile ekleyerek bir katkım olması açısından düzenlemeler yaptım. Herkesin beklediği bir özelliği de eklemiş oldum. Kodda eksik gördüğünüz alanları da ekleyip arkadaşlar için dağıtıma çıkarabilirsiniz. Elinize sağlık. Sürüm 2.0 Yenilikler: Bu güncelleme, eklentinin hem hızını hem de kapasitesini temelden değiştiren büyük iyileştirmeler içeriyor. Artık çok daha fazla ürünü, çok daha hızlı bir şekilde takip edebilirsiniz! 1. Hepsiburada Desteği Geldi!
(Not: Hepsiburada'nın bot engelleri nedeniyle, fiyat kontrolü şimdilik arka planda hızlıca bir sekme açıp kapatarak yapılmaktadır. Burada scrape yapabilecek bir arkadaş varsa koda ekleyebilir, Hepsiburada sepete özel fiyat alanını javascript ile veriyor, cookieler de session bazlı.) 2. Performans ve Altyapı
3. Arayüz ve Kullanım Kolaylığı (UI/UX)
4. Diğer Önemli İyileştirmeler
Umarım bu yeni özellikleri beğenirsiniz! |
|
Eline sağlık Değişiklikler hoş olmuş. Yoğunluktan dolayı ilgilenemiyorum. Hepsi burada ve diğer platformları eklemek kolay ve zaten eklenmiş şekli var elimde. Yapmaya çalıştığım amazon ürününün diğer platformlarda ki fiyatını karşılaştırmalı fiyatını göstermek. Eğer bunu yapabilirsem harika bir şey çıkacak ortaya. Bu değişikliği başarabilirsem diğer şeyler çorap söküğü gibi gelecek. Şimdilik bir süre daha bu şekilde devam edecek sanırım eklenti. Fikir almak için irtibat halinde olacağım seninle. |
|
|