Şimdi Ara

Amazon Fiyat takip eklentisi (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
183
Cevap
39
Favori
7.460
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ürünlerin altındaki fiyat geçmişi göstergesi harika olmuş emeğinize sağlık.

Amazon Fiyat takip eklentisi
  • Kitap yada kişiye özel ürünler yada prime 'a özel ürünler Takibi yapan arkadaşlar, bu ürünler sisteme kaydedilemiyor. Sistem bu ürünlerin verisine ulaşamadığı için, Sadece takibini kendi bilgisayarınızda yapabilirsiniz. Sunucu tarafında fiyat geçmişi tutulmayacaktır.

Çok Teşekkürler. Beğenmenize sevindim çünkü sadece şu 3 mesajı yazdırmak bile 2 gün aldı.

Verisi olan ürünlerde güzel çalışıyor ama hala eksikleri var. Bazen saçmalayabilir yorumlarda, sebep sonuç ilişkisini tam oturtamadım henüz. Hatalı bulduğunuz noktaları belirtin lütfen. Anlamsızda olsa :)

Çok teşekkürler. Elimden geldiğinde bir şeyler eklemeye çalışıyorum.

Fikir üretmeye çalışıyorum geliştirmek için ama yardıma ihtiyacım var fikirler konusunda :)

Bu arada çapraz platform olayını yaptım gibi fakat her zaman mantıklı çalışmıyor.

Amazon asin id ile takibi kolay. Ürünü farklı sitelerdeki ürünlerle eşleştirmek sadece isim ile yapabiliyoruz.

Amazonda : balküpü şeker 5kg

hb Bal küpü 5kg

gibi farklı yazılar var, eşleştirmek imkansız oluyor.

Mantığını anlayan bilen varsa iletişime geçsin benimle :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Teşekkürler...

Şuan için yok. Ama Hepsiburada modülü eklemek istiyorum ilerleyen zamanlarda. Şuan için zaman sıkıntım var malesef.

Çok güzel uygulama elinize sağlık. Yalnız beni çıldırtıyordu.

Firefox tabanlı tarayıcılarda ram dolunca 4-5 kes bilip bilip diye uyarı veriyor. 1 ay uğraştım bulmak için. Eklentilerden olduğunu hiç düşünemedim. Ram dolduğu için Firefox uyarı veriyor diye düşünüyordum

:)

Benimde başım buna benzer şey gelmişti.

Eklentide:

Birden fazla indirim varsa arka arkaya uyarı veriyor. Zil sesini değiştirmek çözüm olabilir.

İyi dileklerin içinde teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocuonline -- 30 Ekim 2025; 15:22:25 >

Ama Sorun şu ki ram dolunca çalmaya başlıyor. sadece indirimde değil

Kaç gb Ram mevcut bilgisayarınız da acaba?

8gb ram olan pc de bile sorun yaşamadım ben.

8 Gb ram var . 7.7 gb olunca sürekli ötmeye başlıyor

Öncelikle eklentiniz önüme çıktı ve kullanmaya başladım. Bir merakla kaynak kodunu da inceleyip kendi gördüğüm eksikleri de AI yardımı ile ekleyerek bir katkım olması açısından düzenlemeler yaptım. Herkesin beklediği bir özelliği de eklemiş oldum. Kodda eksik gördüğünüz alanları da ekleyip arkadaşlar için dağıtıma çıkarabilirsiniz. Elinize sağlık.

Sürüm 2.0 Yenilikler:

Bu güncelleme, eklentinin hem hızını hem de kapasitesini temelden değiştiren büyük iyileştirmeler içeriyor. Artık çok daha fazla ürünü, çok daha hızlı bir şekilde takip edebilirsiniz!

1. Hepsiburada Desteği Geldi!

• En büyük yenilik: Artık sadece Amazon değil, Hepsiburada.com'daki ürünleri de takip listenize ekleyebilirsiniz.
    • Hepsiburada ürün sayfalarına "Takip Et" butonu eklendi.
    • Fiyat kontrolleri ve bildirimler artık Hepsiburada için de sorunsuz çalışıyor.

(Not: Hepsiburada'nın bot engelleri nedeniyle, fiyat kontrolü şimdilik arka planda hızlıca bir sekme açıp kapatarak yapılmaktadır. Burada scrape yapabilecek bir arkadaş varsa koda ekleyebilir, Hepsiburada sepete özel fiyat alanını javascript ile veriyor, cookieler de session bazlı.)

2. Performans ve Altyapı

• Eklenti, arka planda baştan sona yenilendi. Bu sayede çok daha hızlı ve güçlü hale geldi.
    • Paralel Fiyat Kontrolü: Artık fiyatlar tek tek değil, 8'li gruplar halinde aynı anda (paralel) kontrol ediliyor. Bu, özellikle çok sayıda ürünü olan listelerin güncellenme hızını muazzam ölçüde artırıyor.
    • Geleceğe Hazır Altyapı: Eklenti altyapısı, ileride Trendyol, Pazarama vb. platformları da eklemeyi kolaylaştıracak şekilde yeniden tasarlandı.
    • Depolama İyileştirmesi: Ürün görselleri artık daha verimli bir yöntem olan URL ile yönetiliyor. Bu, eklentinin tarayıcıda daha az yer kaplamasını sağlıyor.

3. Arayüz ve Kullanım Kolaylığı (UI/UX)

• Sizden gelen geri bildirimlerle popup görünümü modernize edildi ve kullanımı kolaylaştırıldı.
    • Popup Ekranı Düzenlendi: Ürün listesi tablosu daha anlaşılır hale getirildi. "Eski F." başlığı "Kayıt F." (ürünü eklediğiniz fiyattır) olarak güncellendi ve fiyat onaylama butonu yerine "Grup (🏷️)" özelliği için alan açıldı.
    • Ayarlar Sayfası: Ayarlar ekranı daha sade ve anlaşılır bir tasarıma kavuşturuldu.

4. Diğer Önemli İyileştirmeler

• Daha İyi Fiyat Geçmişi: Amazon ürünleri için açılan fiyat geçmişi grafikleri, artık yaziyo.com verilerini de içerecek şekilde zenginleştirildi.
    • Daha Akıllı Bildirimler: Bildirim sesleri artık sadece "Fiyat Düştü" veya "Stoğa Girdi" gibi önemli fiyat değişimlerinde çalacak. Fiyatı değişmeyen ürünler için sessizce güncellenecek.
    • Ve daha birçok küçük hata düzeltmesi ve kod iyileştirmesi yapıldı.

Umarım bu yeni özellikleri beğenirsiniz!

Release Sürüm 2.0 - Hepsiburada Desteği, Görünüm, Performans ve Altyapı İyileştirmeleri · AlperMertI/FiyatTakibi

• LDrago15 L kullanıcısına yanıt

Eline sağlık Değişiklikler hoş olmuş.

Yoğunluktan dolayı ilgilenemiyorum. Hepsi burada ve diğer platformları eklemek kolay ve zaten eklenmiş şekli var elimde. Yapmaya çalıştığım amazon ürününün diğer platformlarda ki fiyatını karşılaştırmalı fiyatını göstermek. Eğer bunu yapabilirsem harika bir şey çıkacak ortaya.

Bu değişikliği başarabilirsem diğer şeyler çorap söküğü gibi gelecek. Şimdilik bir süre daha bu şekilde devam edecek sanırım eklenti.

Fikir almak için irtibat halinde olacağım seninle.

• Çok güzel bir eklenti olmuş. Keepa ve camelcamel tarzı uygulamaların tr versiyonu neden olmasın diye arıyordum dünden beri. Bu eklentiyi görünce ve güncel olduğunu fark edince sırf teşekkür etmek için hesabıma giriş yapıp yazmak istedim. Teşekkürler! Elinize sağlık.

Bu arada baktım ama göremedim. Acaba sadece amazon'un kendi resmi olarak sattığı fiyatları görme imkanı olabilir mi? Öyle bir seçenek yok. Ben alışveriş yaparken daha güven verdiği için amazon'un kendi satışlarını daha çok takip ediyorum. Bu özellik iyi olabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Teşekkürler iyi dileklerin için ve beğenmene sevindim.

Zaman zaman fırsat buldukça geliştiriyorum bu aralar işten vakit bulamıyorum. Buldukça güzelleştirmeler eklemeye devam edeceğim.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.