< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
QE55QN90DATXTK Vamı ? Ips Panelmi Bu Arkadaşlar Bizdeki Hiç 1 Kaynakta Va Panel Görmedim İps Panel Gibi Duruyor Bütün Modeller QE55QN90DATXTK Bizdeki Model DisplaySpeciye Göre İps Panel Duruyor Çok İlginç 54.6" Samsung QE55QN90D - Specifications https://www.displayspecifications.com/en/model/6ba238e1< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roronoa Zoro -- 16 Şubat 2025; 1:46:28 > |
|
İps Panel Olduğu Ortaya Çıkmasın Diye Göndermemiştir Mağazalara Klasik Samsung Çakallığı Samsung QN90D Neo QLED specifications - TV Database - FlatpanelsHD https://www.flatpanelshd.com/samsung_qn90d_qled_2024.php(55, 75, 85" IPS) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roronoa Zoro -- 16 Şubat 2025; 2:35:15 > |
|
Arkadaşlar herkese merhaba. Aranıza yeni katılıyorum. Yakın zamanda 65qn90d aldım. Biraz pinpirikli biriyim. Ben model ve ücret olarak tv de samsung kalitesini kesinlikle hissetmedim. Plastik aksam çok berbat. Şöyle ki arka kapak simetrik değil ve çok punta izleri var. Sağ ve sol kenar birleşim yerleri aralıklı ve ileri geri oynuyor. Asıl mesele tv ye yandan bakınca kavisli tv gibi duruyor yani orta kısım bombeli. Yani Yan tarafa geçip tv nin üst çerçevesine boylu boyunca bakınca orta kısımda eğrilik mevcut. Bu bendemi böyle yoksa üretim şeklimidir anlamadım. Cevaplarsanız sevinirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 16 Şubat 2025; 9:26:13 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Peki bu özellikle maçlarda çıkan çizgilerin durumu normal mi? Sizde çıkıyor mu? Ayrıca yukarıda oled için demiştiniz de qn90d ekran temizliğini nasıl yapmak gerekir? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Servis normal diyor ama ileride bu durum çoğalma yaşatır mi acaba? Bu arada siz nereden almıştınız? Ve sizinkisi kaç inç ti? Ekran büyüdükçe mi bu tarz sorunlar bas gosteriyor bilemedim. Ayrica ekran koruyucu olmasaydı normal bi fiber bezle silinebilir mi? Sıkıntı oluşturur mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 16 Şubat 2025; 12:47:44 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Rtings Abd Qn90D Farklı, QN55QN90DAF XZA Usa QE55QN90DAT XTK Bizdeki Satışta Olan Model İps Ads Diye 2 Tane Sağlam Kaynakta Belirtilmiş 65 İnç Hariç,Hala Araştıyorum Tam Güvenemedim |
|
|
|
Reisim İnşallah Dediğiniz Doğrudur Bizde. Saatlerden Beri Araştırıyorum Avrupada İngiltere Dahil İps Ads Pro Panel Çıkıyor Karşıma Tartışma Amaçlı Söylemiyorum Yanlış Anlamayın Bende İsterim Va Olsun Durum Bu Kafayı Yedirtir Bu Samsung Adama 55 İnç Piyasasına Bakalım Dedik Tv Bulunmuyor Gibi Zaten Bu Modelden Başka ![]() ![]() |
|
Herkese selamlar. 65qn85d tv aldım. Bizim televizyonun sayfası olmadığı için sizlere sormak istedim. Uygulama aratma kısmı bende yok. Uygulamalara girince editörün seçimi, yeni ne var, haftanın uygulamaları gibi bölümler var. En üste ya da altta bir arama çubuğu yok. Bazı videolarda gösterildiği gibi apps uygulaması da mevcut değil. Acaba uygulama ismini nereden aratıp bulabilirim? Şimdiden teşekkür ederim. |
|