Şimdi Ara

Tekno Sınav Eğitim Otomasyon Sistemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 🌟 Teknosinav: Eğitim ve Yönetim İçin Tüm İhtiyaçlarınızı Karşılayan Kapsamlı Çözümler! 🌟

Teknosinav, eğitim kurumlarının ve etüt merkezlerinin her türlü ihtiyacını karşılamak için geliştirilmiş geniş kapsamlı bir program sunuyor. Öğrenci ve personel yönetiminden sınav değerlendirmelerine kadar birçok özelliğiyle Teknosinav, eğitimde mükemmelliği hedefliyor.

🔍 Programımızın Özellikleri:

Sınav Değerlendirme ve Karneler

• Çoklu Sınav Türleri: LGS, TYT, AYT, KPSS, Yabancı Dil ve daha fazlasını optik okuyucudan hızlı ve doğru şekilde değerlendirin.
    • Esnek Optik Form Uyumu: Optik form ne olursa olsun programınıza kolayca adapte edilebilir. Aynı optik form, bir kez yapılan ayar sonrasında sürekli kullanılabilir.
    • Konu ve Başarı Analizleri: Konu havuzları ile detaylı analizler ve zengin rapor seçenekleri sunar. Öğrenci başarı düzeylerini ve konu bazlı performansları ayrıntılı şekilde takip edin.

Birebir Eğitim Programı

• Kişisel Eğitim: Öğrenci ve öğretmenlerin en uygun saat ve yerde ders çalışmalarına olanak sağlayan kullanımı kolay bireysel eğitim modülü.

Parmak İzi ve Kartlı Geçiş Sistemi

• Gelişmiş Güvenlik: Parmak izi ve kartlı geçiş ile öğrenci ve personel giriş-çıkışlarını güvenli bir şekilde takip edin. Anlık SMS bilgilendirme ve detaylı raporlama seçenekleri mevcut.

Muhasebe Programı

• Etkin Finans Yönetimi: Öğrenci ve personel muhasebesini güvenli ve etkili bir şekilde yönetin. Taksitlendirme ve ödeme gecikme uyarıları gibi özelliklerle finansal süreçlerinizi kolaylaştırın.

Yoklama Sistemi

• Mobil Yoklama: Öğretmenler, sınıf yoklamalarını cep telefonlarından alabilir ve veliye anlık devamsızlık SMS gönderebilir.

Okul Zil Programı

• Ücretsiz ve Kolay Kullanım: Bilgisayarınızın ses kartını kullanarak zil programlarını ayarlayın. Zillerin çalışma saatlerini ekranınızda görün.

Ödevlendirme Programı

• Ödev Takibi: Öğretmenlerin öğrencilere verdiği ödevlerin kayıtlarını ve durumunu izleyin. Yapılan ödevlerin detaylı raporlarıyla öğrenci performansını değerlendirin.

Bilgi Yarışması Programı

• Eğlenceli ve Eğitimli Yarışmalar: Sınıflar ve gruplar arasında bilgi yarışmaları düzenleyin. Projeksiyon veya ekran çoklayıcı ile interaktif yarışmalar oluşturun.

SMS Sistemi

• Bilgilendirme ve İletişim: Öğrenci sonuçları, devamsızlıklar, etütler ve duyurular hakkında SMS gönderin ve raporlar oluşturun.

Kiosk Sistemi

• Otomatik Etüt İşlemleri: Öğrenci ve öğretmenlere etüt işlemlerini bağımsız olarak yapma imkanı sunan dokunmatik ekran kiosku.

Kütüphane Programı

• Kitap Yönetimi: Kütüphane kitaplarının ve ödünç verilen materyallerin takibini kolayca yapın. SMS uyarıları ve barkod okuyucu özellikleri ile kütüphanenizi daha verimli yönetin.

🔗 Detaylı Bilgi ve Daha Fazlası İçin: Teknosinav.com

Teknosinav ile eğitimde kaliteyi artırın, yönetim süreçlerinizi kolaylaştırın ve başarıya ulaşın!

Tekno Sınav Eğitim Otomasyon Sistemi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.